0887 95 91 91

Стоманен комбиниран Котел BURNiT ADVANCE UB 27kW - агропелети, дървесни пелети, въглища

Промоция
 
UB - 01.jpg
UB - 01.jpg UB - 02.jpg UB - 03.jpg UB - 04.jpg UB - 05.jpg 310155_2.jpg 310155v01.jpg 310155v02.jpg 310155v03.jpg 310155v04.jpg 310155v05.jpg 310155v07.jpg 20180724_130549.jpg 20170825_170626.jpg 20180220_141735.jpg 20180220_143744.jpg

Стоманен комбиниран Котел BURNiT ADVANCE UB 27kW - агропелети, дървесни пелети, въглища

Производител: BURNiT - България

Код: 310155

Тегло и обем с опаковка: 390 кг.; Д/Ш/В 120/150/129 см.

Наличност: Да, в склад на доставчик

Срок за доставка: До 10 работни дни

Каталожна цена

5858,00 лв.

Количество

-+

Промо цена:

556510 лв.
Безплатна
доставка
Купи сега
Купи на изплащане

Сравни

Принтирай

Изпрати

Любими

Стоманен комбиниран котел BURNiT ADVANCE UB (от 27kW до 90kW) е универсален котел за отопление на средни и големи помещения. Котелът има множество предимства. Наблюдаваме ръчно запалване и автоматизирано пелетоподаване, което гарантира оптимална самостоятелна работа на котела, подава гориво само когато е нужно. По този начин се сваля разхода за гориво т.е. спестяваме пари. Електронното управление контролира циркулационната помпа на отоплителната инсталация и помпата за битовата гореща вода (БГВ). Стабилният метален страничен бункер допринася за качественото съхранение и подаване на гориво.

Подходящи са за отопление на помещения с обем до 635м3, т.е около 245м2 помещение с височина на тавана 2.6м (тези данни са за помещение с добра външна топлоизолация и качествена дограма. За сигурност се консултирайте с вашия инсталатор).

Инженерите са проектирали една перфектна горивна камера, снабдена с голяма топлообменна площ и ниско камерно съпротивление. Водната риза обгръща изцяло камерата. Турболаторите в оребрената й част и триходовият изходящ път, задържат димните газове. По този начин на практика задържаме по-висока температура в котела и увеличаваме коефициента на полезно действие (КПД), пестим пари.
Имаме и едно високо ниво на защита чрез спирането на подаване на пелети при висока температура. Котелът е тестван и одобрен от международния стандарт EN 303-5, гарантиращ сигурност и защита.

Най-голямата екстра на продукта е уникално конструираната му ретортна горелка. Благодарение на иновативният й инженерен дизайн, тя има универсална употреба и може да използва множество различни горива - въглища (Ø5-25мм.), дървесни пелети (Ø6-8мм.), агропелети (Ø6-8мм. - сламени, слънчогледови и др.), остатъци от хранително-вкусовата промишленост (костилки, черупки на орех, лешник и мн.др.). На практика при ретортната горелка огънят изригва, като вулкан вертикално от долу на горе, това не позволява задръстването й. Следователно тук собственикът на котела може да използва всякакви нискокачествени пелети и мн.др (опоменати по-горе), това съответно ще намали драстично цената за гориво.
Продуктът е изключително удачен за клиенти, които могат да си набавят горепосочените горива, които са най-евтини на пазара. В следствие на това собственикът в зависимост от отоплителните сезони, за два или три сезона ще стопи разликата в цената в сравнение с евтин котел на стандартни дървесни пелети и след това ще генерира с всяка година все по-голяма печалба, в следствие на евтиното гориво.

И не на последно място е грижата към околната среда, горепосочените горива са произведени от отпадъчен материал.
Със съвременната си автоматизирина многофункционалност, универсалната си реторна горелка, елегантният си модерен дизайн, с постигнатите европейски стандарти за качество и с достъпните си цени, пелетните котли BURNiT Аdvance UB са предпочитан продукт не само в България, но и в много други европейски страни и страни от региона. Над 60% от продукцията с марка BURNiT е за износ. Това и фактът, че заводът разполага с най-голямата реална сервизна мрежа в страната, прави продуктите с марка BURNiT желан и добър избор.

 

Предимства от orex.bg:

  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА в България.
  • НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ. 
  • КОЛИЧЕСТВА на СКЛАД.
  • ЛИЗИНГ с 0% ЛИХВА при 6 равни вноски. кликни тук!
  • ИЗГОДНА ЦЕНА - продукта е закупен директно от завода производител без посредник.

МОЛЯ, АКО НАМЕРИТЕ ПО-НИСКА ЦЕНА ОТ НАШАТА НА ПРОДУКТИ С МАРКАТА BURNiT, ОБАДЕТЕ СЕ И ЩЕ ВИ ДАДЕМ ОЩЕ ПО-ДОБРА ЦЕНА! 0877 91 91 51; 0887 95 91 91

 

Предимства:

  • ПУСК и НАСТРОЙКА в цяла България - цени за пуск (извън населеното място на най-близкия оторизиран сервиз, транспортните разходи се заплащат допълнително). За заявка за пуск, моля обадете се на 0700 17 343.
  • Гаранция 2 години - подплатена с огромната реална сервизна мрежа в цяла България.
  • Вграден контролер. Функции:
     - автоматично управление на горивния процес;
     - управление на помпа за отоплителна система;
     - управление на помпа за БГВ (битова гореща вода).
  • Универсална ретортна горелка. Характеристики:
     - възможност за изгаряне на различни видове горива - дървесни пелети, въглища и агропелети;
     - две чугунени скари за въглища и пелети;
     - здраво чугунено тяло на горелката;
     - дълъг експлоатационен живот;
     - лесна поддръжка.
  • Горивната камера е с голяма топлообменна повърхност и ниско камерно съпротивление.
  • Турболаторите в оребрената горивна камера осигуряват по-дългото задържане на димните газове в котела и увеличават ефективността. Триходов път на димните газове.
  • Водната риза изцяло обгръща горивната камера за максимално оползотворяване на отделената топлина.
  • Бункер за гориво, който е монтиран странично на котела. Регулираща се подпора и удобен капак за зареждане с гориво.

Елементи, осигуряващи безопасност:

  • Контролерът следи и регулира температурата в котела.
  • Предпазен клапан 3 бара.
  • Предпазен топлообменник - в случай на прегряване, през него протича студена вода, която понижава температурата на котела. Свързването на котела към водоснабдителната мрежа трябва да се извърши чрез термостатичен вентил (не е включен в комплекта).
  • STB термостат спира подаването на гориво в горелката в случай на превишаване нормалния температурен режим на котела.
  • Датчик за предотвратяване на обратен огън.
  • Предпазител 6.3 А.

Съвети:

  • Преди да закупите каквото и да е автоматизирано съоръжение, погледнете внимателно покритието на сервизната мрежа на продукта в страната.
  • Ако сте пред избор на вариант за отопление на пелети, дърва, ток или др., погледнете спокойно всички плюсове и минуси при отделните  варианти, за да вемете правилното решение във Вашият случай.
  • При закупуването на какъвто и да е автоматизиран котел, заинтересувайте се сертифициран ли е по БДС, други международни стандарти и т.н. Всеки допълнителен сертификат за качество или покрит стандарт, говори за един по-стабилен и сигурен във времето продукт. 

 

Информация за производителя:
BURNiT и SUNSYSTEM са търговски марки на NES ltd. основана 2002г. в гр. Шумен. Това е първият частен производител в България, на термални и соларни изделия. Производството в този съвременен завод е под строгия контрол и според изискванията на системата за управление на качеството ISO 9001:2008. С екип от над 330 висококвалифицирани кадри, със собствен производствен цех, складова база и администрация на площ от 20 000м2, заводът успява да се наложи както у нас, така и на световните пазари. Огромно предимство на NES Ltd. е огромната мрежа от сервизи в цяла България, която дава спокойствие за сигурност при покупка на техни продукти. За повече информация, може да разгледате и фирмените сайтове на завода http://www.sunsystem.bg/bg/ и http://www.burnit.bg/bg/.

 

Ние от orex.bg, като работещ съвременен онлайн магазин, сме извършили успешни доставки на нашите продукти във всички 28 области в България:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, София област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен и Ямбол.
Освен във всички областни градове сме доставяли бързо и безпроблемно, и до много други по-малки градове и села в цяла България.

Продукт Каталожна цена Цена
  Стоманен комбиниран Котел BURNiT ADVANCE UB 27kW - агропелети, дървесни пелети, въглища Промоция 5858,00 лв. 5565,10 лв.
  Стоманен комбиниран Котел BURNiT ADVANCE UB 35kW - агропелети, дървесни пелети, въглища Промоция 6859,00 лв. 6516,05 лв.
  Стоманен комбиниран Котел BURNiT ADVANCE UB 60kW - агропелети, дървесни пелети, въглища Промоция 9071,00 лв. 8617,45 лв.
  Стоманен комбиниран Котел BURNiT ADVANCE UB 90kW - агропелети, дървесни пелети, въглища Промоция 10604,00 лв. 10073,80 лв.

Производител: BURNiT - България
Вид: Стоманен котел
Цвят: Червен
Номинална мощност: 27kW
Наличие на бункер: Да
Вместимост на бункер: 190л./100кг.
Гориво: Комбинирано - агропелети, дървесни пелети, въглища, костилки, черупки и др.
Работно налягане: 3 бара
Работен температурен интервал: 55-85°С
Наличие на водна риза: Да
Мощност на топлоотдаване на водна риза: 27kW
Обем на водна риза: 96л.
Размер на вход/ изход на водна риза: 1 1/4'' външна резба
Обем на горивна камера: 66л.
Мощност на ел. част (тип захранване): 20-75W (230V;50Hz)
Възможност за управление на помпена система: Да
Шнек за подаване на пелети: Да
Електронно управление: Да
Управление чрез Wi-Fi модул: Не
Размер на тръба за присъединяване към комин: Ø150мм.
Необходима тяга на комина: 0.16mbar
Ревизионен отвор на комина: 150/70мм.
Температура на изходящи газове: До 280°С
Температурен индикатор: Да
Книжка с упътване на български език: Да
Размер (Габарити) Дълбочина/Ширина/Височина: 98/135/129см.
Тегло: 388кг
Специфики: Ретортна горелка, която позволява използването на евтини различни горива (агропелети и др.)
В съотвестствие със стандарт за качество: ISO 9001:2008, EN 303-5
Гаранция: 2 години
Цени за пуск - BURNiT 357,10 KB Изтегли
Каталог 19,53 MB Изтегли

Цени за пуск - BURNiT (357,10 KB)

Изтегли

Каталог (19,53 MB)

Изтегли

  • Преди да закупите каквото и да е автоматизирано съоръжение, погледнете внимателно покритието на сервизната мрежа на продукта в страната.
  • Ако сте пред избор на вариант за отопление на пелети, дърва, ток или др., погледнете спокойно всички плюсове и минуси при отделните  варианти, за да вемете правилното решение във Вашият случай.
  • При закупуването на какъвто и да е автоматизиран котел, заинтересувайте се сертифициран ли е по БДС, други международни стандарти и т.н. Всеки допълнителен сертификат за качество или покрит стандарт, говори за един по-стабилен и сигурен във времето продукт.


Гаранция 2 години - подплатена с огромната реална сервизна мрежа в цяла България.

Моля, позвънете на телефон 0700 17 343, който е на централния сервиз на завода. На този номер от завода задължително ще Ви намерят сервизна фирма, която ще извърши първоначалният пуск и настройка на съоръжението.

Можете да направите и онлайн заявка за пуск или профилактика на Вашето съоръжение като кликнете върху линка https://burnit.bg/bg/сервизи. В отворения сайт на завода натиснете бутона ''Заяви'' в десния тъмен квадрат и следвайте указанията.

Назад