0887 95 91 91

Пелетен комплект BOSCH PELLET SYSTEM 24kW - котел Solid 2000B, горелка Brenn, шнек, бункер 190л

Промоция 310630-33-bez_podarak.jpg
310630-33-bez_podarak.jpg PelletSystem_side_BG_2.jpg PelletSystem_BG_2.jpg Display_BG_BG.jpg

Пелетен комплект BOSCH PELLET SYSTEM 24kW - котел Solid 2000B, горелка Brenn, шнек, бункер 190л

Производител: Bosch - Германия

Код: 310631

Тегло и обем с опаковка: 280 кг.; Д/Ш/В 120/120/180 см.

Наличност: Да, в склад на доставчик

Срок за доставка: До 5 работни дни

Каталожна цена

4449,00 лв.

Количество

-+

Промо цена:

413757 лв.
Безплатна
доставка
Купи сега
Купи на изплащане

Сравни

Принтирай

Изпрати

Любими

МОЛЯ, АКО НАМЕРИТЕ ПО-НИСКА ЦЕНА ОТ НАШАТА НА ПРОДУКТИ С МАРКАТА BOSCH, ОБАДЕТЕ СЕ И ЩЕ ВИ ДАДЕМ ОЩЕ ПО-ДОБРА ЦЕНА! 0877 91 91 51; 0887 95 91 91

Пелетни котли BOSCH Pellet System
(24,27 и 32kW) осъществяват икономично и ефикасно отопление на пелети. Подходящ е за отопление на средни и големи помещения, като едноетажни и двуетажни еднофамилни къщи, заведения, цехове, автосервизи, детски градини и други подобни. Котлите се отличават с привлекателен външен вид, компактни размери и дълъг живот на експлоатация. Съвременния пелетен котел BOSCH включва в себе си няколко продукта: стоманен котел BOSCH Solid 2000B; пелетна горелка BOSCH Pellet Brenn, стоманен горивен шнеков механизъм и метален бункер 190 литра.

Коефициента на полезно действие (КПД) тук е 84.8% - изключително висок показател. Подходящи са за отопление на помещения с обем до 572м3, т.е около 220м2 помещение с височина на тавана 2.6м (тези данни са за помещение с добра външна топлоизолация и качествена дограма. За сигурност се консултирайте с вашия инсталатор).


Стоманеният котел BOSCH Solid 2000B
притежава триходова горивна камера, която удължава изкуствено пътя на изгорелите газове, и така допълнително се усвоява топлина, която увеличава ефективността му. Друго предимство на котелът е вграденият му терморегулатор, чрез който задаваме максимална стойност на температурата на водата в системата. По този начин оптимизираме горивния процес, без да поддържаме излишно висока температура. Посредством вградения термо/манометър във всеки един момент можем да следим температурата и налягането на водата.

Пелетна горелка BOSCH Pellet Brenn е съвременно инженерно решение, за отопление на пелети. Горелката е снабдена с прецизно електронно управление, което контролира подаването на пелети, само толкова колкото е нужно. Електронното управление ST-717 контролира горелката, циркулационни помпи за отоплителна инсталация и битова гореща вода (БГВ) и външния горивен шнек. Екстра също е и менюто на български език. Улеснение е и съвременното почистване на горелката чрез въздушна струя и втори шнеков механизъм. Високият клас на защита Клас 4 по международен стандарт EN 303-5 ни гарантира висока сигурност при употребата на съоръжението.
Горелката е предназначена за изгаряне на пелети Клас А1 с диаметър Ø6-8мм., дължина до 40мм., влажност до 10%, пепелно съдържание до 0,7% и енергийна стойност 4,58-5,30 kWh/kg.

Метален пелетен бункер с вместимост 190л., отговарящ на около 100кг. пелети. Бункерът е с добра вместимост, компактни размери и ще осигури едно сигурно и стабилно, съхранение и подаване на пелети. Металната конструкция гарантира за неговата здравина.

Монтажът на пелтният комплект е бърз и лесен, разполага с професионално ръководство на български език. В книжката собственикът ще открие подробна информация, за това как правилно да поддържа, експлоатира и оптимизира режима на работа на своето съоръжение.
Продуктът е особено подходящ за клиенти желаещи да усетят комфорта създаден от автоматизирания процес на една локална отоплителна система на пелети. С тази автоматизация и размера на бункера се ограничава зареждането с пелети. Това спестява много труд, от гледна точка на зареждане и чистене. Това е съвременно съоръжение, с което поддръжката е много по-лека и чиста в сравнение с котел на дърва или въглища. Домакините ще са горди, с това че са получили една несравнима топлина. Отоплителната инсталация с дървесен материал е несравнима с климатици, духалки или др. подобни. Пелетите са чисти за складиране, идват пакетирани в найлонови чували. И не на последно място е грижата към околната среда, дървесната пелета е произведена от отпадъчен материал, който се изхвърля след обработката на дърво.

Със своят съвременен инженерен дизайн, компактният си размер и параметри отговарящи на европейските и световните стандарти за качество, комплектът BOSCH Pellet System е търсен продукт в сегмента котли на пелети, както в България така и в страни от целия свят. Това и факта, че Bosch България, разполагат със завидно голяма сервизна мрежа, го прави добър избор!

 

Предимства от orex.bg:

 • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА в България.
 • БЕЗПЛАТЕН ПУСК в България.
 • НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ. 
 • КОЛИЧЕСТВА на СКЛАД.
 • ПОКУПКА на ЛИЗИНГ.
 • ИЗГОДНА ЦЕНА - orex.bg е дистрибутор на БОШ Термотехника България!

МОЛЯ, АКО НАМЕРИТЕ ПО-НИСКА ЦЕНА ОТ НАШАТА НА ПРОДУКТИ С МАРКАТА BOSCH, ОБАДЕТЕ СЕ И ЩЕ ВИ ДАДЕМ ОЩЕ ПО-ДОБРА ЦЕНА! 0877 91 91 51; 0887 95 91 91

 

Съвети:

 • При обслужване горелка на пелети, е много важна влажността и класа на пелети, които са препоръчани от завода производител. С правилното гориво, горелката ще работи най-ефективно и няма да се задръства.
 • Преди да закупите каквото и да е автоматизирано съоръжение, погледнете внимателно покритието на сервизната мрежа на продукта в страната.
 • При закупуването на какъвто и да е автоматизиран котел, заинтересувайте се сертифициран ли е по БДС, други международни стандарти и т.н. Всеки допълнителен сертификат за качество или покрит стандарт, говори за един по-стабилен и сигурен във времето продукт.

 

Информация за производителя:
Компанията е основана на 15 ноември 1886 г. от Роберт Бош, получил официално разрешение за откриване на “Работилница за фина механика и електротехника” на Ротебюлщрасе 75б в Щутгарт. Той открива работилницата заедно с механик и чирак. Наетите помещения представляват офис, една по-голяма и една по-малка работилница и стая, в която се помещава малка ковачница. В по-късен етап на 4 ноември 1932 г. Robert Bosch AG придобива отдела за нагревателни технологии на Junkers & Co. GmbH, който произвежда газови нагревателни системи и системи за топла вода в Десау. Придобиването маркира началото на днешния отдел "Термотехнология". За повече информация, може да разгледате и фирменият сайт на завода http://www.bosch-climate.bg/.

 

Ние от orex.bg, като работещ съвременен онлайн магазин, сме извършили успешни доставки на нашите продукти във всички 28 области в България:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, София област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен и Ямбол.
Освен във всички областни градове сме доставяли бързо и безпроблемно, и до много други по-малки градове и села в цяла България.


Производител: Bosch - Германия
Вид: Стоманен котел
Цвят: Сив
Номинална мощност: 24kW
Коефициент на полезно действие (КПД): До 84.8%
Наличие на водна риза: Да
Обем на водна риза: 57л.
Размер на вход/ изход на водна риза: 1 1/2'' външна резба
Работно налягане: 2 бара
Работен температурен интервал: 65-95°С
Гориво: Дървесни пелети
Обем на горивна камера: 46л.
Наличие на бункер: Да
Вместимост на бункер: 190л./100кг.
Среден разход на гориво за час: 5.7кг./ч.
Консумирана мощност на горелката при запалване: 300W (230V;50Hz)
Консумирана мощност на горелката в работен режим: 166W (230V;50Hz)
Фотодатчик: Да
Възможност за управление на помпена система: Да
Автоматична самопочистваща система: Да
Шнек за подаване на пелети: Да
Гъвкава тръба за връзка с шнека: Да
Електронно управление: Да
Управление чрез Wi-Fi модул: Не
Нагнетяващ вентилатор: Да
Необходима тяга на комина: 0.30mbar
Размер на тръба за присъединяване към комин: Ø145мм.
Температура на изходящи газове: До 260°С
Температурен индикатор: Да
Ниво на шум: До 56dB
Книжка с упътване на български език: Да
Размер (Габарити) Дълбочина/Ширина/Височина: 114/114/140см.
Тегло: 277кг.
В съотвестствие със стандарт за качество: ISO 9001:2008, EN 303-5
Гаранция: 2 години
Ръководство за монтаж и експлоатация на Пелетен комплект Pellet System 1,29 MB Изтегли
Ръководство за монтаж и експлоатация на Горелка Pellet Brenn 2000 1,26 MB Изтегли
ПОДАРЪК безжичен терморегулатор Honeywell 770,90 KB Изтегли

Ръководство за монтаж и експлоатация на Пелетен комплект Pellet System (1,29 MB)

Изтегли

Ръководство за монтаж и експлоатация на Горелка Pellet Brenn 2000 (1,26 MB)

Изтегли

ПОДАРЪК безжичен терморегулатор Honeywell (770,90 KB)

Изтегли

 • При обслужване горелка на пелети, е много важна влажността и класа на пелети, които са препоръчани от завода производител. С правилното гориво, горелката ще работи най-ефективно и няма да се задръства.
 • Преди да закупите каквото и да е автоматизирано съоръжение, погледнете внимателно покритието на сервизната мрежа на продукта в страната.
 • При закупуването на какъвто и да е автоматизиран котел, заинтересувайте се сертифициран ли е по БДС, други международни стандарти и т.н. Всеки допълнителен сертификат за качество или покрит стандарт, говори за един по-стабилен и сигурен във времето продукт.


Гаранция 2 години - подплатена със сервизна мрежа в цяла България.

Моля, за намиране на сервизна фирма най-близо до Вас кликнете върху линка www.bosch-thermotechnology.com.
В отворения сайт на завода напишете Вашият град/село в полето под картата. В секция ''Вид на продукта'' кликнете върху Пелетни системи, а в секция ''Радиус'' изберете 100км. Натиснете бутона Стартиране на търсенето.
По този начин ще намерите най-близките до Вас сервизни фирми.

Назад
whQrdY.png