0887 95 91 91

Пелетен комплект BOSCH PELLET SYSTEM Light 27kW - котел Solid Special G, горелка Brenn, шнек, без бункер

Промоция 310625-26-bez_podarak.jpg
310625-26-bez_podarak.jpg 310625-26v01.jpg

Пелетен комплект BOSCH PELLET SYSTEM Light 27kW - котел Solid Special G, горелка Brenn, шнек, без бункер

Производител: Bosch - Германия

Код: 310625

Тегло и обем с опаковка: 280 кг.; Д/Ш/В 120/120/180 см.

Наличност: Да, в склад на доставчик

Срок за доставка: До 5 работни дни

Каталожна цена

4099,00 лв.

Количество

-+

Промо цена:

381207 лв.
Безплатна
доставка
Купи сега
Купи на изплащане

Сравни

Принтирай

Изпрати

Любими

МОЛЯ, АКО НАМЕРИТЕ ПО-НИСКА ЦЕНА ОТ НАШАТА НА ПРОДУКТИ С МАРКАТА BOSCH, ОБАДЕТЕ СЕ И ЩЕ ВИ ДАДЕМ ОЩЕ ПО-ДОБРА ЦЕНА! 0877 91 91 51; 0887 95 91 91

Пелетни котли BOSCH Pellet System
 Light (27,32kW) осъществяват икономично и ефикасно отопление на пелети. Този комплект е базиран на Bosch Pellet System, но е без метален бункер и съответно цената му е по-ниска. Подходящ е за отопление на средни и големи помещения, като едноетажни и двуетажни еднофамилни къщи, заведения, цехове, автосервизи, детски градини и други подобни. Котлите се отличават с привлекателен външен вид, компактни размери и дълъг живот на експлоатация. Съвременния пелетен котел BOSCH включва в себе си няколко продукта: стоманен котел BOSCH Solid 2000B; пелетна горелка BOSCH Pellet Brenn и стоманен горивен шнеков механизъм. 

Коефициента на полезно действие (КПД) тук е 85% - изключително висок показател. Подходящи са за отопление на помещения с обем до 644м3, т.е около 248м2 помещение с височина на тавана 2.6м (тези данни са за помещение с добра външна топлоизолация и качествена дограма. За сигурност се консултирайте с вашия инсталатор).


Стоманеният котел BOSCH Special G
 притежава триходова горивна камера, която удължава изкуствено пътя на изгорелите газове, и така допълнително се усвоява топлина, която увеличава ефективността му. Друго предимство на котелът е вграденият му терморегулатор, чрез който задаваме максимална стойност на температурата на водата в системата. По този начин оптимизираме горивния процес, без да поддържаме излишно висока температура. Посредством вградения термо/манометър във всеки един момент можем да следим температурата и налягането на водата.

Пелетна горелка BOSCH Pellet Brenn е съвременно инженерно решение, за отопление на пелети. Горелката е снабдена с прецизно електронно управление, което контролира подаването на пелети, само толкова колкото е нужно. Електронното управление ST-717 контролира горелката, циркулационни помпи за отоплителна инсталация и битова гореща вода (БГВ) и външния горивен шнек. Екстра също е и менюто на български език. Улеснение е и съвременното почистване на горелката чрез въздушна струя и втори шнеков механизъм. Високият клас на защита Клас 4 по международен стандарт EN 303-5 ни гарантира висока сигурност при употребата на съоръжението.
Горелката е предназначена за изгаряне на пелети Клас А1 с диаметър Ø6-8мм., дължина до 40мм., влажност до 10%, пепелно съдържание до 0,7% и енергийна стойност 4,58-5,30 kWh/kg. 

Монтажът на пелтният комплект е бърз и лесен, разполага с професионално ръководство на български език. В книжката собственикът ще открие подробна информация, за това как правилно да поддържа, експлоатира и оптимизира режима на работа на своето съоръжение.
Продуктът е подходящ за клиенти, които имат бункер или ще си набавят такъв, така ще спестят от цената. Привлекателен комплект за хора желаещи да усетят комфорта създаден от автоматизирания процес на една локална отоплителна система на пелети. Това спестява много труд, от гледна точка на зареждане и чистене. Това е съвременно съоръжение, с което поддръжката е много по-лека и чиста в сравнение с котел на дърва или въглища. Домакините ще са горди, с това че са получили една несравнима топлина. Отоплителната инсталация с дървесен материал е несравнима с климатици, духалки или др. подобни. Пелетите са чисти за складиране, идват пакетирани в найлонови чували. И не на последно място е грижата към околната среда, дървесната пелета е произведена от отпадъчен материал, който се изхвърля след обработката на дърво. 

Със своят съвременен инженерен дизайн, компактният си размер и параметри отговарящи на европейските и световните стандарти за качество, комплектът BOSCH Pellet System Light е търсен продукт в сегмента котли на пелети, както в България така и в страни от целия свят. Това и факта, че Bosch България, разполагат със завидно голяма сервизна мрежа, го прави добър избор!

 

Предимства от orex.bg:

 • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА в България.
 • БЕЗПЛАТЕН ПУСК в България.
 • НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ. 
 • КОЛИЧЕСТВА на СКЛАД.
 • ПОКУПКА на ЛИЗИНГ.
 • ИЗГОДНА ЦЕНА - orex.bg е дистрибутор на БОШ Термотехника България!

МОЛЯ, АКО НАМЕРИТЕ ПО-НИСКА ЦЕНА ОТ НАШАТА НА ПРОДУКТИ С МАРКАТА BOSCH, ОБАДЕТЕ СЕ И ЩЕ ВИ ДАДЕМ ОЩЕ ПО-ДОБРА ЦЕНА! 0877 91 91 51; 0887 95 91 91

 

Съвети:

 • При обслужване горелка на пелети, е много важна влажността и класа на пелети, които са препоръчани от завода производител. С правилното гориво, горелката ще работи най-ефективно и няма да се задръства.
 • Преди да закупите каквото и да е автоматизирано съоръжение, погледнете внимателно покритието на сервизната мрежа на продукта в страната.
 • При закупуването на какъвто и да е автоматизиран котел, заинтересувайте се сертифициран ли е по БДС, други международни стандарти и т.н. Всеки допълнителен сертификат за качество или покрит стандарт, говори за един по-стабилен и сигурен във времето продукт.

 

Информация за производителя:
Компанията е основана на 15 ноември 1886 г. от Роберт Бош, получил официално разрешение за откриване на “Работилница за фина механика и електротехника” на Ротебюлщрасе 75б в Щутгарт. Той открива работилницата заедно с механик и чирак. Наетите помещения представляват офис, една по-голяма и една по-малка работилница и стая, в която се помещава малка ковачница. В по-късен етап на 4 ноември 1932 г. Robert Bosch AG придобива отдела за нагревателни технологии на Junkers & Co. GmbH, който произвежда газови нагревателни системи и системи за топла вода в Десау. Придобиването маркира началото на днешния отдел "Термотехнология". За повече информация, може да разгледате и фирменият сайт на завода http://www.bosch-climate.bg/.

 

Ние от orex.bg, като работещ съвременен онлайн магазин, сме извършили успешни доставки на нашите продукти във всички 28 области в България:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, София област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен и Ямбол.
Освен във всички областни градове сме доставяли бързо и безпроблемно, и до много други по-малки градове и села в цяла България.


Производител: Bosch - Германия
Коефициент на полезно действие (КПД): До 85%
Вид: Стоманен котел
Цвят: Сив
Номинална мощност: 27kW
Наличие на водна риза: Да
Обем на водна риза: 63л
Размер на вход/ изход на водна риза: 1 1/2'' външна резба
Работно налягане: 2 бара
Работен температурен интервал: 65-95°С
Гориво: Дървесни пелети
Обем на горивна камера: 61л
Наличие на бункер: Не
Среден разход на гориво за час: 6.4кг./ч.
Консумирана мощност на горелката при запалване: 300W (230V;50Hz)
Консумирана мощност на горелката в работен режим: 166W (230V;50Hz)
Фотодатчик: Да
Възможност за управление на помпена система: Да
Автоматична самопочистваща система: Да
Шнек за подаване на пелети: Да
Гъвкава тръба за връзка с шнека: Да
Електронно управление: Да
Управление чрез Wi-Fi модул: Не
Нагнетяващ вентилатор: Да
Необходима тяга на комина: 0.30mbar
Размер на тръба за присъединяване към комин: Ø145мм.
Температура на изходящи газове: До 260°С
Температурен индикатор: Да
Ниво на шум: До 56dB
Книжка с упътване на български език: Да
Размер (Габарити) Дълбочина/Ширина/Височина: 124/114/140см.
Тегло: 280кг.
В съотвестствие със стандарт за качество: ISO 9001:2008, EN 303-5
Гаранция: 2 години
Ръководство за монтаж и експлоатация на Пелетен комплект Pellet System Light 1,29 MB Изтегли
Ръководство за монтаж и експлоатация на Горелка Pellet Brenn 2000 1,26 MB Изтегли
ПОДАРЪК безжичен терморегулатор Honeywell 770,90 KB Изтегли

Ръководство за монтаж и експлоатация на Пелетен комплект Pellet System Light (1,29 MB)

Изтегли

Ръководство за монтаж и експлоатация на Горелка Pellet Brenn 2000 (1,26 MB)

Изтегли

ПОДАРЪК безжичен терморегулатор Honeywell (770,90 KB)

Изтегли

 • При обслужване горелка на пелети, е много важна влажността и класа на пелети, които са препоръчани от завода производител. С правилното гориво, горелката ще работи най-ефективно и няма да се задръства.
 • Преди да закупите каквото и да е автоматизирано съоръжение, погледнете внимателно покритието на сервизната мрежа на продукта в страната.
 • При закупуването на какъвто и да е автоматизиран котел, заинтересувайте се сертифициран ли е по БДС, други международни стандарти и т.н. Всеки допълнителен сертификат за качество или покрит стандарт, говори за един по-стабилен и сигурен във времето продукт.


Гаранция 2 години - подплатена със сервизна мрежа в цяла България.

Моля, за намиране на сервизна фирма най-близо до Вас кликнете върху линка www.bosch-thermotechnology.com.
В отворения сайт на завода напишете Вашият град/село в полето под картата. В секция ''Вид на продукта'' кликнете върху Пелетни системи, а в секция ''Радиус'' изберете 100км. Натиснете бутона Стартиране на търсенето.
По този начин ще намерите най-близките до Вас сервизни фирми.

Назад
whQrdY.png