0887 95 91 91

Самопочистващ се филтър за вода с манометър - 1/2'' - хром

170603.jpg
170603.jpg 170603v01.jpg

Самопочистващ се филтър за вода с манометър - 1/2'' - хром

Производител: Remer - Италия

Код: 170603

Тегло и обем с опаковка: 0.87 кг.; Д/Ш/В 15/15/8 см.

Наличност: Да, в наш склад

Срок за доставка: До 3 работни дни

Клубна цена

99,18 лв.

Количество

-+

цена:

10440 лв.
Купи сега

Сравни

Принтирай

Изпрати

Любими

Самопочистващ се филтър с манометър – филтърното тяло, филтърната мрежа, кранът и щуцерът са произведени от висококачествен месинг. Специфичното при този продукт е, че разполага с манометър, чрез който можем да следим налягането на входа на нашата инсталация. Предназначен е за многократна употреба. Бързо и лесно, всеки месец при отваряне на крана, през щуцера (за който можем да захванем маркуч) се изтича натрупаната мръсотия. Премахва всички едри механични частици над 50микрона. Предлагаме го с присъеденителни размери 1/2'' и 3/4''.

 

Съвети:

  • Филтърът се монтира на хоризонтален водопровод, по посока на водата, с щуцер гледащ надолу;
  • Желателно е в помещението, където е монтиран да има подов сифон, в който лесно да отведем натрупаната мръсотия.

 

Информация за производителя:
Remer Rubinetterie S.p.A. е компания от Милано, Италия и е основана през 1965г. Тя е производител на широка гама арматура за санитарни и специфични цели. Портфолиото от продукти е много широко, като всички те са покрили всички необходими стандарти за качество. Фирмата редовно прави тестове и покрива европейските регулации в сектора относно качеството на продукцията, тъй като стоката й се изнася в цяла Европа. Произвеждат се модерни и иновативни продукти, според нуждите на взискателния световен пазар. Използват се автоматизирани машини и роботи от последно поколение за сигурността и високото качество на продуктите. За повече информация, може да разгледате и фирмения сайт на завода http://www.remer.eu/default.aspx.

 

Ние от orex.bg, като работещ съвременен онлайн магазин, извършваме успешни доставки на нашите продукти във всички 28 области в България:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, София област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен и Ямбол.
Освен във всички областни градове сме доставяли бързо и безпроблемно, и до много други по-малки градове и села в цяла България.



  • Филтърът се монтира на хоризонтален водопровод, по посока на водата, с щуцер гледащ надолу;
  • Желателно е в помещението, където е монтиран да има подов сифон, в който лесно да отведем натрупаната мръсотия.

Гаранция 2 години.

Гаранционният срок започва да тече от датата на закупуване на продукта.

Назад