0887 95 91 91

Вентил предпазен за бойлер, без лостче М/Ж 1/2''

190857.jpg
190857.jpg 190857v01.jpg 190857v02.jpg

Вентил предпазен за бойлер, без лостче М/Ж 1/2''

Производител: Unival - Италия

Код: 190857

Тегло и обем с опаковка: 0.065 кг.; Д/Ш/В 4/5/3 см.

Наличност: Да, в наш склад

Срок за доставка: До 3 работни дни

Клубна цена

9,37 лв.

Количество

-+

цена:

1018 лв.
Купи сега

Сравни

Принтирай

Изпрати

Любими

Този предпазен вентил се поставя преди бойлера. При увеличаване на налягането в бойлера, поради една или друга причина, се увеличава и налягането и във водопроводната мрежа в непосредствена близост. Когато налягането е над 8атм водата изтича през страничния отвор на вентила и така се понижават стойностите.

 

Съвети:

  • При монтажа не пренатягайте клапана, защото насрещната резба се опира в клапата, отваря я и така постоянно ще тече вода от страничния отвор.

 

Информация за производителя:
UNIVAL s.r.l. е компания от Лумедзане, северна Италия и е създадена през 1960г. Тя е производител на широка гама арматура за бойлери и ел. нагреватели, водопроводи, отопление и други. Портфолиото от продукти е много широко, като всички те са покрили всички необходими стандарти за качество. Фирмата редовно прави тестове и покрива европейските регулации в сектора относно качеството на продукцията, тъй като стоката й се изнася в цяла Европа. Произвеждат се модерни и иновативни продукти, според нуждите на взискателния световен пазар. За повече информация, може да разгледате и фирмения сайт на завода http://www.univalsrl.it/Pages/Home.

 

Ние от orex.bg, като работещ съвременен онлайн магазин, извършваме успешни доставки на нашите продукти във всички 28 области в България:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, София област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен и Ямбол.
Освен във всички областни градове сме доставяли бързо и безпроблемно, и до много други по-малки градове и села в цяла България.


Сертификат 582,21 KB Изтегли

Сертификат (582,21 KB)

Изтегли

  • При монтажа не пренатягайте клапана, защото насрещната резба се опира в клапата, отваря я и така постоянно ще тече вода от страничния отвор.

Гаранция 2 години.

Гаранционният срок започва да тече от датата на закупуване на продукта.

Назад