0887 95 91 91

ANTIKAL - Магнитен филтър срещу варовик - 1/2'', 2.5м³/ч, 10бара, 90°С

antikal.jpeg
antikal.jpeg antikal-gel-208115-rel5b1d09f4.jpg

ANTIKAL - Магнитен филтър срещу варовик - 1/2'', 2.5м³/ч, 10бара, 90°С

Производител: GEL - Италия

Код: 170220

Тегло и обем с опаковка: 0.09 кг.; Д/Ш/В 8/4/4 см.

Наличност: Да, в наш склад

Срок за доставка: До 3 работни дни

Клубна цена

34,32 лв.

Количество

-+

цена:

3613 лв.
Купи сега

Сравни

Принтирай

Изпрати

Любими

Магнитен филтър срещу варовик – водата, която тече във водопроводната система съдържа определено количество от калциеви и магнезиеви соли, които определят твърдостта на водата. Чрез загряване на водата, твърдостта води до химична реакция т.е. до образуване на калциев карбонат (Варовик така нареченият котлен камък) и въглероден диоксид. Тъй като калциевият карбонат е неразтворим, той се утаява и образува налепи във водопроводната система (в топлообменници на бойлер, пералня и съдомиялна машина, и др.), а въглеродният двуокис създава корозионни ефекти. Поради това е необходимо, особено в малките домакинства, да се разчита на едно просто решение, което не изисква поддръжка или наблюдение от обучен персонал.
Когато водата преминава през това устройство, много силното магнитно поле причинява молекулна дисоциация на твърди соли (калциеви и магнезиеви йони), превръщайки калциевите кристали в много финна прахова утайка, която се държи в суспензия, като по този начин се предотвратява образуването на варовикови кори.

 

Магнитното антиваровик устройство Antikal е подходящо за пречистване на водата за пиене. Инсталацията е много лесна, извършва се в началото на водопроводната система, пред бойлери или котли, перални машини, съдомиялни машини и други важни уреди. 

Важно предимство на филтърът е това, че липсва консуматив, т.е. за постоянна употреба е. Изключително изгодно е, защото ще спестите от допълнителна химия за премахване на варовика и ще се застраховате срещу скъпи ремонти в следствие на натрупан котлен камък.

 

Съвети:

  • Желателно е да закупите омекотител от този тип или подобен, за да си спестите пари и нерви.

 

Информация за производителя:
GEL – Италия е утвърдена марка създадена 1979г. Оборудването, проектирано и произведено от GEL, е резултат от технологичната еволюция и е направено от материали, подходящи за контакт с питейна вода, при спазване на действащите европейски разпоредби. Изследванията и формулирането на химикали са вдъхновени от изключителна строгост и екологично отношение. За повече информация, може да разгледате и фирмения сайт на завода http://en.gel.it/.

 

Ние от orex.bg, като работещ съвременен онлайн магазин, извършваме успешни доставки на нашите продукти във всички 28 области в България:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, София област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен и Ямбол.
Освен във всички областни градове сме доставяли бързо и безпроблемно, и до много други по-малки градове и села в цяла България.  • Желателно е да закупите омекотител от този тип или подобен, за да си спестите пари и нерви.

Гаранция 2 години.

Гаранционният срок започва да тече от датата на закупуване на продукта.

Назад
whQrdY.png