0887 95 91 91

Сферичен кран ъглов 1/2''х3/4'' - без розетка

191048.jpg
191048.jpg 191048v01.jpg 191046v02.jpg

Сферичен кран ъглов 1/2''х3/4'' - без розетка

Производител: Fornara - Италия

Код: 191048

Тегло и обем с опаковка: 0.145 кг.; Д/Ш/В 7/6/3 см.

Наличност: Да, в наш склад

Срок за доставка: До 3 работни дни

Клубна цена

8,65 лв.

Количество

-+

цена:

940 лв.
Купи сега

Сравни

Принтирай

Изпрати

Любими

Ъглов сферичен месингов кран на италианския производител Fornara. Сферичния спирателен кран се характеризира с това, че спира и пуска флуид посредством метална полусфера уплътнена със силикон. При този кран входа и изхода са разположени под прав ъгъл. Най-често се използва при излизане на водопровод от стената при свързване с тоалетно казанче, смесители, перални и миялни машини, и други подобни. Този кран е подсилен и е с матирано покритие.

 

Информация за производителя:
Fornara Spa е компания от северна Италия и е основана през 1979 година. Компанията е специализирана в производството на арматура за секторите водопровод, отопление и газ. Фирмата е сертифицарана по ISO и следи стриктно за качеството на продуктите си, като всички те са произведени изцяло в Италия. Високото качество на продукцията е приоритет за компанията, като всеки един завършен продукт се тества преди да се пакетира. Поради всичко това Fornara изнася своя продукция в цяла Европа. За повече информация, може да разгледате и фирмения сайт на завода http://www.fornaraspa.com/default.htm.

 

Ние от orex.bg, като работещ съвременен онлайн магазин, извършваме успешни доставки на нашите продукти във всички 28 области в България:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, София област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен и Ямбол.
Освен във всички областни градове сме доставяли бързо и безпроблемно, и до много други по-малки градове и села в цяла България.




Гаранция 2 години.

Гаранционният срок започва да тече от датата на закупуване на продукта.

Назад