0887 95 91 91

NEW 2018 - Пелетна Камина BURNiT PD Ambient 4G 8kW, без водна риза - СЛОНОВА КОСТ (гланц) - ЛИЗИНГ с 0% лихва

Промоция
 
 
310176-77_s_ogan.jpg
310176-77_s_ogan.jpg RAIDER-01-Recovered.jpg 310176-77v01.jpg 310176-77v02.jpg 310176-77v03.jpg 310176-77v04.jpg 310176-77v05.jpg 310176-77v06.jpg 310176-77v07.jpg 310176-77v08.jpg 310176-77v09.jpg 310176-77v10.jpg

NEW 2018 - Пелетна Камина BURNiT PD Ambient 4G 8kW, без водна риза - СЛОНОВА КОСТ (гланц) - ЛИЗИНГ с 0% лихва

Производител: BURNiT - България

Код: 310176

Тегло и обем с опаковка: 80 кг.; Д/Ш/В 50/50/106 см.

Наличност: Да, в наш склад

Срок за доставка: До 3 работни дни

Каталожна цена

1740,00 лв.

Количество

-+

Промо цена:

162000 лв.
Безплатна
доставка
Купи сега
Купи на изплащане

Сравни

Принтирай

Изпрати

Любими

МОЛЯ, АКО НАМЕРИТЕ ПО-НИСКА ЦЕНА ОТ НАШАТА НА КАМИНИ С МАРКАТА BURNiT, ОБАДЕТЕ СЕ И ЩЕ ВИ ДАДЕМ ОЩЕ ПО-ДОБРА ЦЕНА!  0877 91 91 51; 0887 95 91 91 

Най-новите сухи пелетни камини BURNiT NEW PD Ambient 4G (8kW и 10kW) модел 2018г. са с ексклузивен дизайн и са изключително удобно и практично решение за отопление. В тях е монтирана чугунена горелка и ново поколение контролер. Пелетните камини се монтират на мястото където ще се отоплява, не е нужно отделно помещение. Така човек може да усети комфорта от непосредствената топлина и същевременно да се радва, от уюта на живият огън. Сухите пелетни съоражения са подходящи както за дома, така и за заведения, ресторанти, лоби на хотели, офиси и мн.др.

Коефициента на полезно действие (КПД) тук е 92% - изключително висок показател. Подходящи са за отопление на помещения с обем до 190м3, т.е около 73м2 помещение с височина на тавана 2.6м (тези данни са за помещение с добра външна топлоизолация и качествена дограма. За сигурност се консултирайте с вашия инсталатор).

 

Топлината излъчвана от дървесен материал е неподправима, няма нищо общо с подгряването на въздуха от духалки, климатици и др. подобни. Но тук добрата новина е, че Вие сте свободни от тежеста да цепите, носите и хвърляте дърва в печка, т.е. не се превръщате в огняр, а се наслаждавате на съвременната автоматизация. 

Препоръчителното гориво са дървесни пелети с размер Ø6÷8мм. Пелетите имат множество предимства, едно от тях е това че са компактни и лесни за складиране, с тях се работи чисто имат найлонови опаковки. Пелетите осигуряват оптимално подаване на гориво към камината и поддържане на постоянна температура, не както при дървата в един момент да е жега, не може да се диша, в следващият е хладно. Автоматизираният процес на чугунената горелка осъществен чрез подаване на пелети, само колкото е нужно, спомага за поддържането на постоянна температура и спестява пари. Не на последно място пелетите спомагат за опазването на природата, дървестната пелета е произведена от отпадъчен материал, който се изхвърля след обработката на дърво.

Домакините преминали от дърва на пелети ще бъдат приятно изненадани от липсата на силната миризмата на дим, ще могат да се гордеят с топлина даваща им чистотата и свежест. Съвременният живот е тясно обвързан с мобилните ни устрйства, това е вдъхновило инженерите да създадат и практично управление чрез смартфон, посредством Wi-Fi (опция). 

С новият си стилен, елегантен и модерен дизайн, с постигнатите европейски стандарти за качество и с достъпните си цени, пелетните камини BURNiT са предпочитан продукт не само в България, но и в много други европейски и страни от региона. Над 60% от продукцията с марка BURNiT е за износ. Това и фактът, че заводът разполага с най-голямата реална сервизна мрежа в страната, прави продуктите с марка BURNiT желан и добър избор.

 

Предимства от orex.bg:

 • ПОДАРЪК специална прахосмукачка за пепел с метален смукател - 1000W, 18л - RAIDER.
 • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА в България.
 • НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ. 
 • КОЛИЧЕСТВА на СКЛАД.
 • ЛИЗИНГ с 0% ЛИХВА при 6 равни вноски. кликни тук!
 • ИЗГОДНА ЦЕНА - продукта е закупен директно от завода производител без посредник.


МОЛЯ, АКО НАМЕРИТЕ ПО-НИСКА ЦЕНА ОТ НАШАТА НА КАМИНИ С МАРКАТА BURNiT, ОБАДЕТЕ СЕ И ЩЕ ВИ ДАДЕМ ОЩЕ ПО-ДОБРА ЦЕНА!  0877 91 91 51; 0887 95 91 91 

 

Предимства на суха пелетна камина BURNiT:

 • БЕЗПЛАТЕН ПУСК в България.
 • Гаранция 2 години – подплатена с огромната реална сервизна мрежа в цяла България. 
 • Улеснено стартиране на горивния процес – посредством висококачествена стоманена запалка.
 • Практична употреба – използваме я за директно отопление на помещенията в които е поставена.
 • Съвременно управление – посредством изпитан съвременен контролер и функционално дистанционно управление.
 • Защитено термоустойчиво стъкло – издържа до -700°С.
 • Нова чугунена пелетна горелка и компактен бункер за пелети.
 • Природосъобразен екологичен и ефективен горивен процес.
 • Оптимизирана принудителна въздушна циркулация.
 • Съвременен модерен дизайн, предлага се в два цвята: слонова кост и френско бордо.
 • Европейско качество – спазени са всички норми отговарящи на европейските стандарти за контрол на качеството ISO 9000:2008.
 • Опция за Wi-Fi управление - контролирате камината от своя смартфон.
 • Изгодна цена – продукта е закупен директно от завода производител без посредник.

 

Предимства на контролера:

 • Удобен и лесен за инсталиране.
 • Изпитан, надежден и гъвкаво функциониращ съвременен софтуер.
 • Интуитивни, ясни и конкретни функции за потребителя на камината.
 • Професионални разширени функции, улесняващи инсталатора при различните инсталации.
 • Допълнителни конектори.
 • Актуална информация за изгорели газове посредством датчик за изгорели газове до 500°C.
 • Актуална информация за температурата в помещението, притежава датчик за стайна температура.

 

Функции на контролера:

 • Настройка на подаването на пелети, осигуряваща икономичност.
 • Управление на работните режими на пелетната камина, допринасящ за оптимално полезно действие.
 • Седмичен програматор, който осигурява едно съвременно автоматизирано управление, работи когато е нужно.
 • Последни новости в съвременните технологии - управление чрез смартфон, през Wi-Fi свързаност (опция, доплаща се отделно),  за операциите Запалване, Изгасяне, Статус и дава информация при поява на аларма.

 

Съвети:

 • Преди да закупите каквото и да е автоматизирано съоръжение, погледнете внимателно покритието на сервизната мрежа на продукта в страната.
 • Ако сте пред избор на вариант за отопление на пелети, дърва, ток или др., погледнете спокойно всички плюсове и минуси при отделните варианти, за да вземете правилното решение във Вашият случай.

 

Информация за производителя:
BURNiT и SUNSYSTEM са търговски марки на NES ltd. основана 2002г. в гр. Шумен. Това е първият частен производител в България, на термални и соларни изделия. Производството в този съвременен завод е под строгия контрол и според изискванията на системата за управление на качеството ISO 9001:2008. С екип от над 330 висококвалифицирани кадри, със собствен производствен цех, складова база и администрация на площ от 20 000м2, заводът успява да се наложи както у нас, така и на световните пазари. Огромно предимство на NES Ltd. е огромната мрежа от сервизи в цяла България, която дава спокойствие за сигурност при покупка на техни продукти. За повече информация, може да разгледате и фирмените сайтове на завода http://www.sunsystem.bg/bg/ и http://www.burnit.bg/bg/.

 

Ние от orex.bg, като работещ съвременен онлайн магазин, сме извършили успешни доставки на нашите продукти във всички 28 области в България:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, София област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен и Ямбол.
Освен във всички областни градове сме доставяли бързо и безпроблемно, и до много други по-малки градове и села в цяла България.


Производител: BURNiT - България
Материал: Стомана
Цвят: Слонова кост
Номинална мощност: 08kW
Редуцирана топлинна мощност: 5kW
Наличие на водна риза: Не
Наличие на допълнителен топъл въздуховод: Не
Гориво: Дървесни пелети
Време за изгаряне на пълен бункер с пелети при макс. мощност: 12ч.
Среден разход на гориво за час: 0.7кг./ч.
Вместимост на бункер: 8кг.
Електронно управление: Да
Мощност на ел. част (тип захранване): 100-350W (230V;50Hz)
Дистанционно за електронно управление: Да
Размер на тръба за присъединяване към комин: Ø75мм.
Температура на изходящи газове: До 180°С
Съдържание на СО в димния газ изчислено към 13% О2 при ном. топлинна мощност: 0.02%
Книжка с упътване на български език: Да
Размер (Габарити) Дълбочина/ Ширина/ Височина: 45/45/95см
Тегло: 80кг.
В съответствие със стандарт за качество: ISO 9001:2008
Гаранция: 2 години
Изисквания за безплатен пуск - BURNiT 510,16 KB Изтегли
Паспорт и инструкция за монтаж и експлоатация 6,17 MB Изтегли

Изисквания за безплатен пуск - BURNiT (510,16 KB)

Изтегли

Паспорт и инструкция за монтаж и експлоатация (6,17 MB)

Изтегли

 • Преди да закупите каквото и да е автоматизирано съоръжение, погледнете внимателно покритието на сервизната мрежа на продукта в страната.
 • Ако сте пред избор на вариант за отопление на пелети, дърва, ток или др., погледнете спокойно всички плюсове и минуси при отделните варианти, за да вземете правилното решение във Вашият случай.


Гаранция 2 години - подплатена с огромната реална сервизна мрежа в цяла България.

Моля, позвънете на телефон 0700 17 343, който е на централния сервиз на завода. На този номер от завода задължително ще Ви намерят сервизна фирма, която ще извърши първоначалният пуск и настройка на съоръжението.

Можете да направите и онлайн заявка за пуск или профилактика на Вашето съоръжение като кликнете върху линка https://burnit.bg/bg/сервизи. В отворения сайт на завода натиснете бутона ''Заяви'' в десния тъмен квадрат и следвайте указанията.

Назад
whQrdY.png