0887 95 91 91

Пелетен комплект BURNiT PELLET SYSTEM Light 20kW - котел WBS, горелка PELL Eco, шнек

Промоция
 
310206-09.jpg
310206-09.jpg 310206-09v01.jpg 310206-09v07.jpg 310206-09v02.jpg 310206-09v03.jpg 310206-09v04.jpg 310206-09v05.jpg 310206-09v06.jpg

Пелетен комплект BURNiT PELLET SYSTEM Light 20kW - котел WBS, горелка PELL Eco, шнек

Производител: BURNiT - България

Код: 310206

Тегло и обем с опаковка: 230 кг.; Д/Ш/В 120/120/170 см.

Наличност: Да, в наш склад

Срок за доставка: До 3 работни дни

Каталожна цена

3078,00 лв.

Количество

-+

Промо цена:

267900 лв.
Безплатна
доставка
Купи сега
Купи на изплащане

Сравни

Принтирай

Изпрати

Любими

МОЛЯ, АКО НАМЕРИТЕ ПО-НИСКА ЦЕНА ОТ НАШАТА НА ПРОДУКТИ С МАРКАТА BURNiT, ОБАДЕТЕ СЕ И ЩЕ ВИ ДАДЕМ ОЩЕ ПО-ДОБРА ЦЕНА!  0877 91 91 51; 0887 95 91 91 

Пелетният комплект BURNiT Pellet System Light 20kW
, включва в себе си стоманен котел WBS 20kW , пелетна горелка Pell Eco 35kW и шнек. Този комплект е с най-добра цена в класа си на пелетни съоръжения с марка BURNiT.

Коефициента на полезно действие (КПД) тук е 91% - изключително висок показател. Подходящи са за отопление на помещения с обем до 478м3, т.е около 184м2 помещение с височина на тавана 2.6м (тези данни са за помещение с добра външна топлоизолация и качествена дограма. За сигурност се консултирайте с вашия инсталатор).


Стоманеният котел WBS
 е адаптиран към режим за изгаряне на пелети. Два са ключовите момента, които повишават коефициента на полезно действие (КПД) на котела, голямата водна риза обгръщаща цялата камера и съвременният триходов път на димните газове. Инженерите са усвоили на максимум високата температура на изходящите газове, като са увеличили изкуствено пътят им посредством криволичещи тунели.

Пелетна горелка BURNiT PELL ECO е продукт последно поколение. Изработена е от висококачествена стомана издържаща на температура до завидните 1150°С .Предназначена е за изгаряне на дървесни пелети с размер Ø6-8мм. Наблюдаваме абсолютно автоматизирано запалване и пелетоподаване, което гарантира оптимална самостоятелна работа на горелката, подава гориво само когато е нужно. По този начин се сваля разхода за гориво т.е. спестяваме пари.

Електронното управление контролира циркулационната помпа на отоплителната инсталация и помпата за битовата гореща вода (БГВ). Има възможност за управление на коминен вентилатор, който допълнително ще оптимизира горивния процес.
Притежава прецизно управление по температура, чрез три температурни датчика в котела, бойлера и буферния съд. Това улеснява прецизната настройка на отоплителната инсталация, извършена от професионалист, който бързо и лесно ще изгради една съвременна система.
Горелката е снабдена с практична почистваща система, посредством компресиран въздух. При продължителната й работа, се появяват натрупвания на остатък по стените на горивната камера. Тези налепи буквално задръстват горелката, тя започва да гасне и се нарушава нормалния й работен режим. Тези вредни частици не трябва да надвишават 2% от общото тегло на горивото. Но реално на българския пазар в повечето случаи дървесните пелети са с по-ниско качество и надвишават тези норми. 
В допълнение PELL ECO притежава захранваща тръба, която се върти на 360º и позволява улеснено свързване с бункер.
Имаме и едно високо ниво на защита, отново захранващата тръба е с инженерно проектирана извита форма, която не позволява връщане на огън в бункера. Котелът е тестван и одобрен от международния стандарт EN 303-5, гарантиращ сигурност и защита. При спиране на тока, което често се среща в България, уредът запазва своите настройки, което ни спестява много нерви и грижи.

Комплектът е насочен към клиенти, които желаят да се отопляват на пелети и желаят да се възползват от всички екстри на съвременните автоматизирани пелетни съоръжения, т.е. да отопляват сградата си с минимални физически действия от тяхна страна. Домакините ще са горди с това че са получили една несравнима топлина, отоплителната инсталация с дървесен материал е несравнима с климатици, духалки или др. подобни. Пелетите са чисти за складиране, идват пакетирани в найлонови чували. И не на последно място е грижата към околната среда, дървесната пелета е произведена от отпадъчен материал, който се изхвърля след обработката на дърво. 

Със съвременната си автоматизирина многофункционалност, високият си коефициент на полезно действие, елегантният си модерен дизайн на компонентите, с постигнатите европейски стандарти за качество и с достъпните си цени, пелетните комплекти BURNiT PELLET SYSTEM Light са предпочитан продукт не само в България, но и в много други европейски и страни от региона. Над 60% от продукцията с марка BURNiT е за износ. Това и фактът, че заводът разполага с най-голямата реална сервизна мрежа в страната, прави продуктите с марка BURNiT желан и добър избор.

 

Предимства от orex.bg:

  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА в България.
  • ПУСК и НАСТРОЙКА в цяла България - цени за пуск (извън населеното място на най-близкия оторизиран сервиз, транспортните разходи се заплащат допълнително). За заявка за пуск, моля обадете се на 0700 17 343.
  • НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ. 
  • КОЛИЧЕСТВА на СКЛАД.
  • ЛИЗИНГ с 0% ЛИХВА при 6 равни вноски. кликни тук!
  • ИЗГОДНА ЦЕНА - продукта е закупен директно от завода производител без посредник.

МОЛЯ, АКО НАМЕРИТЕ ПО-НИСКА ЦЕНА ОТ НАШАТА НА ПРОДУКТИ С МАРКАТА BURNiT, ОБАДЕТЕ СЕ И ЩЕ ВИ ДАДЕМ ОЩЕ ПО-ДОБРА ЦЕНА! 0877 91 91 51; 0887 95 91 91

 

Информация за производителя:
BURNiT и SUNSYSTEM са търговски марки на NES ltd. основана 2002г. в гр. Шумен. Това е първият частен производител в България, на термални и соларни изделия. Производството в този съвременен завод е под строгия контрол и според изискванията на системата за управление на качеството ISO 9001:2008. С екип от над 330 висококвалифицирани кадри, със собствен производствен цех, складова база и администрация на площ от 20 000м2, заводът успява да се наложи както у нас, така и на световните пазари. Огромно предимство на NES Ltd. е огромната мрежа от сервизи в цяла България, която дава спокойствие за сигурност при покупка на техни продукти. За повече информация, може да разгледате и фирмените сайтове на завода http://www.sunsystem.bg/bg/ и http://www.burnit.bg/bg/.

 

Ние от orex.bg, като работещ съвременен онлайн магазин, сме извършили успешни доставки на нашите продукти във всички 28 области в България:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, София област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен и Ямбол.
Освен във всички областни градове сме доставяли бързо и безпроблемно, и до много други по-малки градове и села в цяла България.


Производител: BURNiT - България
Вид: Стоманен котел
Цвят: Червен
Номинална мощност: 20kW
Наличие на бункер: Не
Гориво: Дървесни пелети
Работно налягане: 3 бара
Работен температурен интервал: 65-85°С
Коефициент на полезно действие (КПД): До 91%
Наличие на водна риза: Да
Обем на водна риза: 60л
Размер на вход/ изход на водна риза: 1 1/4'' външна резба
Обем на горивна камера: 55л.
Консумирана мощност на горелката при запалване: 400W (230V;50Hz)
Консумирана мощност на горелката в работен режим: 60-70W (230V;50Hz)
Фотодатчик: Да
Възможност за управление на помпена система: Да
Автоматична самопочистваща система: Да
Шнек за подаване на пелети: Да
Гъвкава тръба за връзка с шнека: Да
Електронно управление: Да
Управление чрез Wi-Fi модул: Не
Размер на тръба за присъединяване към комин: Ø150мм
Необходима тяга на комина: 0.16mbar
Ревизионен отвор на комина: 150/70мм.
Температура на изходящи газове: До 180°С
Температурен индикатор: Да
Клапа въздухопоток: Да
Контейнер за пепел и сажди: Да
Отвор за монтиране на горелка: Да
Ниво на шум: 40-45dB
Книжка с упътване на български език: Да
Размер (Габарити) Дълбочина/Ширина/Височина: 140/190/170см.
Тегло: 230кг.
В съотвестствие със стандарт за качество: ISO 9001:2008, EN 303-5
Гаранция: 2 години
Цени за пуск - BURNiT 357,10 KB Изтегли
Каталог котли WBS 19,48 MB Изтегли
Каталог горелки Pell Eco 19,55 MB Изтегли
Инструкция за монтаж и експлоатация на котли WBS 5,94 MB Изтегли
Инструкция за монтаж и експлоатация на горелки PELL ECO 1,96 MB Изтегли
Сертификат 1 342,25 KB Изтегли
Сертификат 2 0,97 MB Изтегли

Цени за пуск - BURNiT (357,10 KB)

Изтегли

Каталог котли WBS (19,48 MB)

Изтегли

Каталог горелки Pell Eco (19,55 MB)

Изтегли

Инструкция за монтаж и експлоатация на котли WBS (5,94 MB)

Изтегли

Инструкция за монтаж и експлоатация на горелки PELL ECO (1,96 MB)

Изтегли

Сертификат 1 (342,25 KB)

Изтегли

Сертификат 2 (0,97 MB)

Изтегли

  • Преди да закупите каквото и да е автоматизирано съоръжение, погледнете внимателно покритието на сервизната мрежа на продукта в страната.
  • При закупуването на каквато и да е автоматизирана горелка, заинтересувайте се сертифицирана ли е по БДС, други международни стандарти и т.н. Всеки допълнителен сертификат за качество или покрит стандарт, говори за един по-стабилен и сигурен във времето продукт.


Гаранция 2 години - подплатена с огромната реална сервизна мрежа в цяла България.

Моля, позвънете на телефон 0700 17 343, който е на централния сервиз на завода. На този номер от завода задължително ще Ви намерят сервизна фирма, която ще извърши първоначалният пуск и настройка на съоръжението.

Можете да направите и онлайн заявка за пуск или профилактика на Вашето съоръжение като кликнете върху линка https://burnit.bg/bg/сервизи. В отворения сайт на завода натиснете бутона ''Заяви'' в десния тъмен квадрат и следвайте указанията.

Назад
whQrdY.png