0887 95 91 91

ППР(PPR) Скоба единична с лента Ø40

040886-3.jpg
040886-3.jpg 040886v01-3.jpg 040886-91-3.jpg

ППР(PPR) Скоба единична с лента Ø40

Производител: MCH - Чехия

Код: 040889

Тегло и обем с опаковка: 0.03 кг.; Д/Ш/В 6/6/2 см.

Наличност: Да, в наш склад

Срок за доставка: До 3 работни дни

Клубна цена

1,12 лв.

Количество

-+

цена:

127 лв.
Купи сега

Сравни

Принтирай

Изпрати

Любими

ППР(PPR) скоба с лента, с марката MCH - Чехия. Скобите са произведени от висококачествен сертифициран полипропилен рандом PP-R.  Използват се за закрепване на тръбна инсталация върху стена (или други подобни). Специфичното е наличието на закрепваща лента (влключена в комплекта), която се слага след поставяне на тръбата и подсигурява едно устойчиво укрепване. Благодарение на използваната технология и чиста суровина от най-висок клас, системата е хигиенична и гарантира сигурност по време на работа. При правилна експлоатация проектоживотът е 50 години. Подходящи винт и дюбел може да намерите в категория „Инстументи, крепежи, консумативи и др.“. 

 

Съвети:

  • Обръщайте внимание за качеството на продукта при покупка, защото тръбата се полага в стената и при евентуална бъдеща авария (в следствие на лоша суровина и други подобни намаляващи якоста на заварките), ще трябва да разбивате плочки, мазилки и т.н. Желателно е човек да си спестява тези излишни разходи и нерви;
  • При закупуването на какъвто и да е продукт, заинтересувайте се сертифициран ли е по БДС, други международни стандарти и т.н. Всеки допълнителен сертификат за качество или покрит стандарт, говори за един по-стабилен и сигурен във времето продукт.

 

Информация за производителя:
Miroslav Chudej s.r.o. с търговската марка MCH е компания създадена 1990г. в Чехия. Производството е насочено в две основни направления - пластмасови фиксиращи скоби и крепежи; и улични и подови сифони, канали, линейни дренажи, покривно отводняване и др. Покрити са високи стандарти за качество, като EN1253 и EN124. Компанията има износ за цяла Европа. За повече информация, може да разгледате и фирмения сайт на завода http://www.chudej.cz/en-index.php.

 

Ние от orex.bg, като работещ съвременен онлайн магазин, извършваме успешни доставки на нашите продукти във всички 28 области в България:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, София област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен и Ямбол.
Освен във всички областни градове сме доставяли бързо и безпроблемно, и до много други по-малки градове и села в цяла България.

Продукт Клубна цена Цена
  ППР(PPR) Скоба единична Ø25 – FV PLAST 0,69 лв. 0,78 лв.
  ППР(PPR) Скоба единична Ø32 – FV PLAST 0,95 лв. 1,08 лв.
  ППР(PPR) Скоба единична с лента Ø40 1,12 лв. 1,27 лв.
  ППР(PPR) Скоба единична с лента Ø50 1,67 лв. 1,90 лв.
  ППР(PPR) Скоба единична с лента Ø63 2,17 лв. 2,47 лв.

Клубна цена: 0,69 лв.

Цена: 0,78 лв.

Клубна цена: 0,95 лв.

Цена: 1,08 лв.

Клубна цена: 1,12 лв.

Цена: 1,27 лв.

Клубна цена: 1,67 лв.

Цена: 1,90 лв.

Клубна цена: 2,17 лв.

Цена: 2,47 лв.  • Обръщайте внимание за качеството на продукта при покупка, защото тръбата се полага в стената и при евентуална бъдеща авария (в следствие на лоша суровина и други подобни намаляващи якоста на заварките), ще трябва да разбивате плочки, мазилки и т.н. Желателно е човек да си спестява тези излишни разходи и нерви;
  • При закупуването на какъвто и да е продукт, заинтересувайте се сертифициран ли е по БДС, други международни стандарти и т.н. Всеки допълнителен сертификат за качество или покрит стандарт, говори за един по-стабилен и сигурен във времето продукт.

Гаранция 2 години.

Гаранционният срок започва да тече от датата на закупуване на продукта.

Назад