0887 95 91 91

Сферичен кран редуктивен Ж/Ж 1''-3/4'' - перчата ръкохватка

190710-11.jpg
190710-11.jpg

Сферичен кран редуктивен Ж/Ж 1''-3/4'' - перчата ръкохватка

Производител: Remer - Италия

Код: 190711

Тегло и обем с опаковка: 0.36 кг.; Д/Ш/В 7/7/4 см.

Наличност: Да, в наш склад

Срок за доставка: До 3 работни дни

Клубна цена

16,01 лв.

Количество

-+

цена:

1740 лв.
Купи сега

Сравни

Принтирай

Изпрати

Любими

Висококачествен месингов сферичен спирателен кран. Сферичния спирателен кран се характеризира с това, че спира и пуска флуид посредством метална полусфера уплътнена със силикон. Този модел е с перчата компактна ръкохватка и издържа на 20атм работно налягане. Специфичен е с това, че редуцира флуида.

 

Информация за производителя:
Remer Rubinetterie S.p.A. е компания от Милано, Италия и е основана през 1965г. Тя е производител на широка гама арматура за санитарни и специфични цели. Портфолиото от продукти е много широко, като всички те са покрили всички необходими стандарти за качество. Фирмата редовно прави тестове и покрива европейските регулации в сектора относно качеството на продукцията, тъй като стоката й се изнася в цяла Европа. Произвеждат се модерни и иновативни продукти, според нуждите на взискателния световен пазар. Използват се автоматизирани машини и роботи от последно поколение за сигурността и високото качество на продуктите. За повече информация, може да разгледате и фирмения сайт на завода http://www.remer.eu/default.aspx.

 

Ние от orex.bg, като работещ съвременен онлайн магазин, извършваме успешни доставки на нашите продукти във всички 28 области в България:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, София област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен и Ямбол.
Освен във всички областни градове сме доставяли бързо и безпроблемно, и до много други по-малки градове и села в цяла България.
Гаранция 2 години.

Гаранционният срок започва да тече от датата на закупуване на продукта.

Назад