0887 95 91 91

ЗИТА - Ултра 3/4'' - 0.36-1.80м³/ч

170203.jpg
170203.jpg 170203v01.jpg 170203v02.jpg 170203v03.jpg 170203v04.jpg

ЗИТА - Ултра 3/4'' - 0.36-1.80м³/ч

Производител: Зита БГ - България

Код: 170203

Тегло и обем с опаковка: 0.125 кг.; Д/Ш/В 13/12/4 см.

Наличност: Да, в наш склад

Срок за доставка: До 3 работни дни

Клубна цена

94,62 лв.

Количество

-+

цена:

9960 лв.
Купи сега

Сравни

Принтирай

Изпрати

Любими

Омекотител ''Ултра'' ЗИТА – България. Принципът на действие е взаимстван от природните процеси, възникващи в планинските реки. Устройствата за обработка на вода от серията "Ултра" са устройства, които не се нуждаят от ел. енергия, почистване, химически препарати, консумативи или някаква поддръжка. При преминаването на струя вода през устройството, в него единствено чрез силата на водата се образуват множество микроводопади. Тези завихрени водни потоци променят формата на кристализация на котления камък. Получава се друг тип кристал със същия химичен състав, но този нов кристал наречен Арагонит е с по-голям размер и гладка повърхност, непозволяваща слепването и образуването на наслоявания. Едрите кристали на Арагонита се отнасят от течението на водния поток. По този начин се предотвратява натрупването на котлен камък без да се губят ценните за здравето калций и магнезий.
Във водата за битови нужди, въпреки химическото й третиране, е възможна поява на бактерии. Във водите от собствени водоизточници (кладенци), водни резервоари (вклюително и бойлери), басейни и т.н. често микробното число превишава допустимите норми за човешко потребление. При преминаване на водата през "Ултра" по чисто механичен начин (без използване на хлор и други химикали) се унищожават живите бактерии – предизвиква се разкъсване на мембраните на микроорганизмите.
"Ултра" е решение защитаващо цялата водопроводна мрежа и всички, свързани с нея електроуреди и санитарни повърхности, по които се натрупва котления камък. Чрез монтирането на "Ултра" се справяте с отлагането на накипи във Вашето жилище и проблемите произтичащи от това.

 

ПРЕИМУЩЕСТВА:

  • Търкането на наслоявания по батериите и всякакви хромирани повърхности остава в историята, банята и тоалетната се почистват с лекота;
  • Забравяте за запушването на кафе машината, ютията, разпръсквача на душа;
  • Намалявате сметките си за ел. енергия, тъй като премахвате топлоизолационния ефект на натрупания котлен камък;
  • Липсата на котлен камък помага за удължаване на живота на електроуредите, запазва техните нагреватели, уплътнения и метални части;
  • Дори да не сте се замисляли, закупуването на битова химия е основно перо във семейния Ви бюджет. "Ултра" позволява да намалите количеството и разнообразието на използваните в домакинството препарати, като едновременно с това опазвате околната среда и дома си чисти;
  • Водата, която консумирате ще бъде винаги чиста и обеззаразена, а всички полезни минерали, съдържащи се в нея, се запазват;
  • Заради повишените омокрящи свойства на водата обработената с "Ултра", след поливането на стайните цветя и земеделските култури ще забележите, че те растат по-бързо и буйно. С по-малко изразходвана вода ще получите по-големи добивите от любимата си градина.

 

Съвети:

  • При апартаменти са подходящи за монтаж на водомерното положение (слага се на мястото на холендрите за водомери, имат същия размер).

 

Информация за производителя:
Завод ЗИТА е създаден през 1966г., като Завод за Измервателно Температурна Апаратура. Част от производството на фирмата са уникалните устройства за обработка (магнитна и ултразвукова) на вода с цел ограничаване отлагането на котлен камък (калциев карбонат) по съдове, нагреватели и др. За повече информация, може да разгледате и фирмения сайт на завода http://zita-ruse.com/.

 

Ние от orex.bg, като работещ съвременен онлайн магазин, извършваме успешни доставки на нашите продукти във всички 28 области в България:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, София област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен и Ямбол.
Освен във всички областни градове сме доставяли бързо и безпроблемно, и до много други по-малки градове и села в цяла България.

Продукт Клубна цена Цена
  ЗИТА - Ултра 3/4'' - 0.36-1.80м³/ч 94,62 лв. 99,60 лв.

Клубна цена: 94,62 лв.

Цена: 99,60 лв.  • При апартаменти са подходящи за монтаж на водомерното положение (слага се на мястото на холендрите за водомери, имат същия размер).

Гаранция 2 години.

Гаранционният срок започва да тече от датата на закупуване на продукта.

Назад