0887 95 91 91

Филтриращ елемент - пластмасова мрежа, многократна употреба - 5'', (70 микрона)

170423.jpg
170423.jpg 170423v01.jpg 170423v02.jpg

Филтриращ елемент - пластмасова мрежа, многократна употреба - 5'', (70 микрона)

Производител: EU - Европейски съюз

Код: 170423

Тегло и обем с опаковка: 0.035 кг.; Д/Ш/В 13/5/5 см.

Наличност: Да, в наш склад

Срок за доставка: До 3 работни дни

Клубна цена

9,39 лв.

Количество

-+

цена:

988 лв.
Купи сега

Сравни

Принтирай

Изпрати

Любими

Филтриращ елемент за едри частици – висококачествена пластмасова мрежа за многократна употреба. Този пълнител се използва за отнемането на едри частици над 70микрона, като пясък, ръжда и други подобни. Предимството му е, че е за многократна употреба и при замърсяване, се сваля и на силна струя вода лесно се почиства. След профилактиката е готов отново за употреба. Предлагаме го за кани с размер 5'' и 10''.

 

Съвети:

  • При монтажът на няколко филтъра, първи трябва да е този за едри частици.

 

Информация за производителя:
EU – е всеки един производител от световен мащаб, който е сертифицирал продуктите си за Европейския съюз. Съответно отговарящ на всички стандарти и норми за високо качество и свободно търгуващ продуктите си в рамките на Европейския съюз.

 

Ние от orex.bg, като работещ съвременен онлайн магазин, извършваме успешни доставки на нашите продукти във всички 28 области в България:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, София област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен и Ямбол.
Освен във всички областни градове сме доставяли бързо и безпроблемно, и до много други по-малки градове и села в цяла България.  • При монтажът на няколко филтъра, първи трябва да е този за едри частици.

Гаранция 2 години.

Гаранционният срок започва да тече от датата на закупуване на продукта.

Назад