0887 95 91 91

ПП(PP) Шахта кръгла със СК 3/4'', Ø21см, h=23см, А15

320359.jpg
320359.jpg

ПП(PP) Шахта кръгла със СК 3/4'', Ø21см, h=23см, А15

Производител: Rain - Италия

Код: 320360

Тегло и обем с опаковка: 0.875 кг.; Д/Ш/В 13/21/21 см.

Наличност: Да, в наш склад

Срок за доставка: До 3 работни дни

Клубна цена

30,89 лв.

Количество

-+

цена:

3358 лв.
Купи сега

Сравни

Принтирай

Изпрати

Любими

Шахта кръгла Ø21см с кран 3/4'' външна резба, Rain – Италия. Това е продукт, произведен от висококачествена и устойчива на метеорологични условия пластмаса. Уникалното в случая е, че шахтата е с вграден неръждаем месингов кран 3/4'' външна резба. Шахтата е с клас на якост А15 (1,5 тона), т.е. позволено е натоварване само от пешеходци (без автомобили и други подобни). На повърхноста се вижда капак с размер Ø21см, височината й е 23см. Захранването на шахтата е с вход 3/4'' вътрешна резба и идва отдолу.
Пластмасовите градински шахти от този тип се използват масово във фамилни градини и паркове. Когато подвържем крана с бърза връзка за маркуч, шахтата се превръща в място от където лесно можем да теглим вода. Ако имаме голяма градина и не ни се влачат тежки маркучи в различни посоки (които мачкат странични растения), този продукт е добро решение. С инсталиране на този продукт, нашата градина става практична и с естетически завършен вид.
Продуктът е сертифициран в съответствие с всички европейски изисквания, което само по себе си говори за едно високо качество.

 

Предимства от orex.bg:

  • НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ.
  • КОЛИЧЕСТВА на СКЛАД.
  • ИЗГОДНА ЦЕНА - orex.bg купува директно от представителството за България, без посредник!

 

Информация за производителя:
Компанията Rain (Рейн) – Италия е създадена в далечната 1968г. Седалището й е в Серо Майоре, близо до Милано. От самото си създаване, заводът е специализиран в производството на напоителни системи, за напояване от фамилни градини до стадиони. Днес компанията, разполага с пълна гама продукти в сектора, отговарящи на високите европейски изисквания. Качеството и иновативните технологии, които предлага Rain, ги прави едни от водещите производители на европейския пазар и износители в цял свят. За повече информация, може да разгледате и фирмения сайт на завода http://rain.it/welcome.


Ние от orex.bg, като работещ съвременен онлайн магазин, сме извършили успешни доставки на нашите продукти във всички 28 области в България:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, София област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен и Ямбол.
Освен във всички областни градове сме доставяли бързо и безпроблемно, и до много други по-малки градове и села в цяла България.

Продукт Клубна цена Цена
  ПП(PP) Шахта кръгла със СК 3/4'', Ø21см, h=23см, А15 30,89 лв. 33,58 лв.

Клубна цена: 30,89 лв.

Цена: 33,58 лв.


Производител: Rain - Италия
Материал: Подсилена пластмаса и месинг
Присъединителни размери: Вход 3/4'' вътрешна резба; изход 3/4'' външна резба
Размер (Габарити) Дълбочина/Ширина/Височина: 21/21/13см
Тегло: 0,8кг
Специфика: С вграден сферичен кран 3/4''
В съответствие със стандарт за качество: ISO 9001:2008
Клас на натоварване: А15
Гаранция: 2 години

  • Консултирайте се със специалист при монтажа, за да се направи професионална и надеждна инсталация;
  • При закупуването на какъвто и да е продукт, заинтересувайте се сертифициран ли е по БДС, други международни стандарти и т.н. Всеки допълнителен сертификат за качество или покрит стандарт, говори за един по-стабилен и сигурен във времето продукт.

Гаранция 2 години.

Гаранционният срок започва да тече от датата на закупуване на продукта.

Назад