0887 95 91 91

Чугунен Кеклов кран с изпускател Ж/Ж 1 1/4''

190413.jpg
190413.jpg 190412v01-1.jpg 190412v02-1.jpg 190412v03-1.jpg

Чугунен Кеклов кран с изпускател Ж/Ж 1 1/4''

Производител: EU - Европейски съюз

Код: 190413

Тегло и обем с опаковка: 1.775 кг.; Д/Ш/В 15/12/11 см.

Наличност: Да, в наш склад

Срок за доставка: До 3 работни дни

Клубна цена

34,09 лв.

Количество

-+

цена:

3514 лв.
Купи сега

Сравни

Принтирай

Изпрати

Любими

Висококачествен чугунен спирателен кран с изпускател. Чугуненият спирателен кран се характеризира с това, че има изпускател и се монтира на резба, с пластмасова кръгла ръкохватка е и е с винтов спирателен механизъм, който спира флуида, посредством гумиран клин. Използват се за външен или вътрешен водопровод (най-често по щранговете в подземията). Поставя се в ниска точка на водопровода, при нужда от ремонт, кранът се затваря и през изпускателя се оттича водата от системата. Като предимство е това, че след дългогодишна употреба при проблем в спирателния механизъм (най-често от варовикови натрупвания или клеясване, ако не се използва често), може да подмените само спирателния механизъм, без да го демонтирате от ситемата.

 

Съвети:

  • Желателно е на няколко месеца, да го раздвижвате от напълно отворен до напълно затворен, по този начин го предпазвате от клеясване и удължавате живота му;
  • Желателно е да се монтира в помещения с подов сифон, за да може при авария лесно водата да се оттече от изпускателя.

 

Информация за производителя:
EU – е всеки един производител от световен мащаб, който е сертифицирал продуктите си за Европейския съюз. Съответно отговарящ на всички стандарти и норми за високо качество и свободно търгуващ продуктите си в рамките на Европейския съюз.

 

Ние от orex.bg, като работещ съвременен онлайн магазин, извършваме успешни доставки на нашите продукти във всички 28 области в България:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, София област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен и Ямбол.
Освен във всички областни градове сме доставяли бързо и безпроблемно, и до много други по-малки градове и села в цяла България.  • Желателно е на няколко месеца, да го раздвижвате от напълно отворен до напълно затворен, по този начин го предпазвате от клеясване и удължавате живота му;
  • Желателно е да се монтира в помещения с подов сифон, за да може при авария лесно водата да се оттече от изпускателя.

Гаранция 2 години.

Гаранционният срок започва да тече от датата на закупуване на продукта.

Назад