0887 95 91 91

Филтриращ елемент - текстилен - 5'', (20 микрона)

170419.jpg
170419.jpg 170419v01.jpg

Филтриращ елемент - текстилен - 5'', (20 микрона)

Производител: EU - Европейски съюз

Код: 170419

Тегло и обем с опаковка: 0.075 кг.; Д/Ш/В 13/6/6 см.

Наличност: Да, в наш склад

Срок за доставка: До 3 работни дни

Клубна цена

4,67 лв.

Количество

-+

цена:

492 лв.
Купи сега

Сравни

Принтирай

Изпрати

Любими

Филтриращ елемент за финни частици – висококачествен текстилен филтър за механични частици, като пясък, мътилка, ръжда и други подобни. Пълнителят е съставен от полипропиленова намотка и се използва за отнемането на финните частици, с големина над 5микрона. Предназначен е за еднократна употреба, подмяната му с нов е в зависимост от замърсеността и количеството консумирана вода, от 1 до 6 месеца. При оглед, когато тялото е черно, видимо затлачено, това е сигнал за смяна на пълнителя. Предлагаме го за кани с размер 5'' и 10''.

 

Съвети:

  • При монтажът на няколко филтъра, този пълнител най-често се поставя на втора позиция след едрите частици.

 

Информация за производителя:
EU – е всеки един производител от световен мащаб, който е сертифицирал продуктите си за Европейския съюз. Съответно отговарящ на всички стандарти и норми за високо качество и свободно търгуващ продуктите си в рамките на Европейския съюз.

 

Ние от orex.bg, като работещ съвременен онлайн магазин, извършваме успешни доставки на нашите продукти във всички 28 области в България:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, София област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен и Ямбол.
Освен във всички областни градове сме доставяли бързо и безпроблемно, и до много други по-малки градове и села в цяла България.  • При монтажът на няколко филтъра, този пълнител най-често се поставя на втора позиция след едрите частици.

Гаранция 2 години.

Гаранционният срок започва да тече от датата на закупуване на продукта.

Назад