0887 95 91 91

Гофрирана връзка за WC, разтегателна 240-500мм, метална нишка

Най-Продаван 070604.jpg
070604.jpg 070604v01.jpg 070604v02.jpg

Гофрирана връзка за WC, разтегателна 240-500мм, метална нишка

Производител: EU - Европейски съюз

Код: 070604

Тегло и обем с опаковка: 0.35 кг.; Д/Ш/В 26/13/13 см.

Наличност: Да, в наш склад

Срок за доставка: До 3 работни дни

Клубна цена

5,62 лв.

Количество

-+

цена:

624 лв.
Купи сега

Сравни

Принтирай

Изпрати

Любими

Гофрирана връзка за WC. Висококачествен продукт, произведен от устойчива пластмаса подсилена с метална нишка и първокласен еластичен бял каучук за връзка с канализацията и тоалетното седало. Тези гофрирани връзки намират приложение там, където тоалетното седало или моноблок е на отстояние по-голямо от 240мм (или 275мм) от отвора на канала. Присъединителните размери са стандартни, от едната страна маншон влиза във фитинг Ø110мм, а от другата маншон с декоративна розетка се нахлузва в отвора на тоалетното седало. Трябва да се има предвид, че гофрираната връзка може и да приема S-образна и други форми, т.е. не е задължително отвора на канала да е точно срещу отвора на седалото. Предлаганите от нас връзки са в два варианта на разтегливост от 240мм до 500мм и от 275мм до 540мм.

 

Съвети:

  • Измерете точно отстоянието от ръба на канализационния отвор до ръба на изхода от тоалетното седало, за да подберете правилната връзка;
  • За по-лесно присъединяване може да използвате смазка предлагана от нас в сектор „Инструменти, Крепежи, Консумативи и др.“/ „ПВЦ(PVC) лепила, смазки...“.

 

Информация за производителя:
EU – е всеки един производител от световен мащаб, който е сертифицирал продуктите си за Европейския съюз. Съответно отговарящ на всички стандарти и норми за високо качество и свободно търгуващ продуктите си в рамките на Европейския съюз.

 

Ние от orex.bg, като работещ съвременен онлайн магазин, извършваме успешни доставки на нашите продукти във всички 28 области в България:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, София област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен и Ямбол.
Освен във всички областни градове сме доставяли бързо и безпроблемно, и до много други по-малки градове и села в цяла България.  • Измерете точно отстоянието от ръба на канализационния отвор до ръба на изхода от тоалетното седало, за да подберете правилната връзка;
  • За по-лесно присъединяване може да използвате смазка предлагана от нас в сектор „Инструменти, Крепежи, Консумативи и др.“/ „ПВЦ(PVC) лепила, смазки...“.

Гаранция 2 години.

Гаранционният срок започва да тече от датата на закупуване на продукта.

Назад
whQrdY.png