0887 95 91 91

HUNTER PSU-04 - Разпръсквач 10см за ротаторни или дефлекторни дюзи, без дюза

Най-Продаван 325036.jpg
325036.jpg 325036v01.jpg 325036v02.jpg 325036v03.jpg

HUNTER PSU-04 - Разпръсквач 10см за ротаторни или дефлекторни дюзи, без дюза

Производител: Hunter - САЩ

Код: 325036

Тегло и обем с опаковка: 0.07 кг.; Д/Ш/В 19/4/4 см.

Наличност: Да, в наш склад

Срок за доставка: До 3 работни дни

Клубна цена

6,68 лв.

Количество

-+

цена:

718 лв.
Купи сега

Сравни

Принтирай

Изпрати

Любими

Универсален разпръсквач Hunter PS-Ultra без дюзи – САЩ. PS-Ultra е универсален разпръсквач, както за дефлекторни дюзи „...А“ така и за ротаторни дюзи „МP...”. Има зъбен механизъм от две части за увеличаване на устойчивостта и лесната настройка. Здравата капачка на разпръсквача издържа и на най-тежките климатични условия. Разполага със стабилни уплътнения, гарантиращи липса на течове. Като екстра е и голямата му филтрираща преграда, улавяща едри късове без да прекъсва потока на вода. Всички тези качества правят PS Ultra подходящ избор, в комбинация с желаната от нас дюза.
Продуктът е сертифициран в съответствие с всички европейски изисквания, което само по себе си говори за едно високо качество.

 

Предимства от orex.bg:

  • НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ.
  • КОЛИЧЕСТВА на СКЛАД.
  • ИЗГОДНА ЦЕНА - orex.bg купува директно от представителството за България, без посредник!

 

Информация за производителя:
Компанията Hunter (Хънтър) – САЩ е създадена 1981г. със седалище Сан Маркос. Хънтър е една от водещите световни компании специализирана в производството на напоителни системи. От самото начало компанията е създала екип от инженери, които постоянно във времето създават нови иновативни технологии, целящи да увеличат икономията на вода и да улеснят напояването от фамилната градина и се стигне до световноизвестни голф игрища. Продуктите са сертифицирани съобразно високите европейски изисквания и се изнасят успешно в целия свят. За повече информация, може да разгледате и фирмения сайт на завода https://www.hunterindustries.com/.


Ние от orex.bg, като работещ съвременен онлайн магазин, сме извършили успешни доставки на нашите продукти във всички 28 области в България:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, София област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен и Ямбол.
Освен във всички областни градове сме доставяли бързо и безпроблемно, и до много други по-малки градове и села в цяла България.


Производител: Hunter - САЩ
Вид разпръсквач: Комбиниран - ротаторен или дефлекторен
Материал: Пластмаса и стомана
Работно налягане: 1,4атм(bar)÷4,8атм
Присъединителни размери: 1/2'' вътрешна резба
Размер (Габарити) Дълбочина/Ширина/Височина: 4/4/18см
Тегло: 0,07кг
Специфика: Универсален, за дефлекторни „...А“ и ротаторни „МР...“ дюзи
В съответствие със стандарт за качество: ISO 9001:2008
Гаранция: 2 години
Каталог 28,26 MB Изтегли
Брошура 202,64 KB Изтегли
Инструкция за монтаж 0,96 MB Изтегли

Каталог (28,26 MB)

Изтегли

Брошура (202,64 KB)

Изтегли

Инструкция за монтаж (0,96 MB)

Изтегли

  • Консултирайте се със специалист при монтажа, за да се направи професионална и надеждна инсталация;
  • При инсталиране на разпръсквачите, водните им покрития (чадъри) трябва да се застъпват от 20см до 30см. Това е начина да изчислим отстоянията на разпръсквачите, един от друг, за да избегнем сухи зони. Това правило важи за цялата зона за напояване, т.е. трябва да има застъпване между всички разпръсквачи;
  • При закупуването на какъвто и да е продукт, заинтересувайте се сертифициран ли е по БДС, други международни стандарти и т.н. Всеки допълнителен сертификат за качество или покрит стандарт, говори за един по-стабилен и сигурен във времето продукт.

Гаранция 2 години.

Гаранционният срок започва да тече от датата на закупуване на продукта.

Назад