0887 95 91 91

Охранително гърне за Тротоарен и Шибърен кран

240312.jpg
240312.jpg 240312v01.jpg

Охранително гърне за Тротоарен и Шибърен кран

Производител: Wato - България

Код: 240312

Тегло и обем с опаковка: 2.17 кг.; Д/Ш/В 14/14/2 см.

Наличност: Да, в наш склад

Срок за доставка: До 3 работни дни

Клубна цена

15,41 лв.

Количество

-+

цена:

1589 лв.
Купи сега

Сравни

Принтирай

Изпрати

Любими

Висококачествено охранително гърне. Охранителното гърне се характеризира с това, че се монтира най-често на път или тротоар, там където е нужно да се ползва тишет за задвижването на спирателна арматура вкопана под земята. Има капак който ни осигурява лесен достъп до тишета.

 

Съвети:

  • При монтаж обърнете внимание на нивото на което се намира горната част на капака, желателно е да е наравно с пътя или тротоара, за да не се образува вдлъбнатина или да стърчи от пътя или тротоара.

 

Информация за производителя:
WATO е български производител на клапани и фитинги, насочени към отраслите за водa и отпадъчни води.  WATO може да се похвали с износ в редица държави от целия свят. За повече информация, може да разгледате и фирмения сайт на завода http://wato.bg/bg.

 

Ние от orex.bg, като работещ съвременен онлайн магазин, извършваме успешни доставки на нашите продукти във всички 28 области в България:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, София област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен и Ямбол.
Освен във всички областни градове сме доставяли бързо и безпроблемно, и до много други по-малки градове и села в цяла България.

Продукт Клубна цена Цена
  Охранително гърне за Тротоарен и Шибърен кран 15,41 лв. 15,89 лв.

Клубна цена: 15,41 лв.

Цена: 15,89 лв.  • При монтаж обърнете внимание на нивото на което се намира горната част на капака, желателно е да е наравно с пътя или тротоара, за да не се образува вдлъбнатина или да стърчи от пътя или тротоара.

Гаранция 2 години.

Гаранционният срок започва да тече от датата на закупуване на продукта.

Назад