0887 95 91 91

RAIN C-DIAL 4 - Програматор вътрешен монтаж - 2 програми/отложени старта, 4 зони, 24V

Нов 325251.jpg
325251.jpg 325251v01.jpg 325251v02.jpg 325251v03.jpg 325251v04.jpg

RAIN C-DIAL 4 - Програматор вътрешен монтаж - 2 програми/отложени старта, 4 зони, 24V

Производител: Rain - Италия

Код: 325250

Тегло и обем с опаковка: 0.75 кг.; Д/Ш/В 12/11/15 см.

Наличност: Да, в склад на доставчик

Срок за доставка: До 3 работни дни

Клубна цена

91,97 лв.

Количество

-+

цена:

9889 лв.
Безплатна
доставка
Купи сега

Сравни

Принтирай

Изпрати

Любими

Програматор за вътрешен монтаж, Rain – C-Dial 4 - Италия. Това контролно табло е подходящо за тревни площи, които ще се поливат максимум два пъти в денонощие. С програматора ще си спестим ръчния труд и ще се наслаждаваме на една автоматизирана поливна система.
C-Dial 4, захранва 4 броя електромагнитни клапани. Този програматор е за вътрешен монтаж, трябва да е на закрито и сухо. Устройството разполага с трансформатор, който преобразува напрежението от 220V в 24V (нужно за електромагнитните клапани). Има 2 програми (отложени старта), всяка с по 1 дневнo включванe. Времето за работа на всяка станция е от 0 до 4ч. Има седмичен календар.

Много важно е, че устройството разполага с гнезда 2хАА1,5V литиеви батерии (батериите не са включени в комплекта), това помага при спиране на тока, часовникът и програмираните данни да се запазят. Също можем да съхраним програмираните данни в собствената памет на програматора и при нужда да ги възстановим. Съвместимо е със сензор за дъжд и може да стартира помпа на 24V/AC. Разполага с бюджетна функция от 10% до 200%.
Всичко това е произведено с цел икономия на вода и липса на ръчен човешки труд.
Продуктът е сертифициран в съответствие с всички европейски изисквания, което само по себе си говори за едно високо качество.

 

Предимства от orex.bg:

  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА в България.
  • НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ.
  • КОЛИЧЕСТВА на СКЛАД.
  • ИЗГОДНА ЦЕНА - orex.bg купува директно от представителството за България, без посредник!

 

Информация за производителя:
Компанията Rain (Рейн) – Италия е създадена в далечната 1968г. Седалището й е в Серо Майоре, близо до Милано. От самото си създаване, заводът е специализиран в производството на напоителни системи, за напояване от фамилни градини до стадиони. Днес компанията, разполага с пълна гама продукти в сектора, отговарящи на високите европейски изисквания. Качеството и иновативните технологии, които предлага Rain, ги прави едни от водещите производители на европейския пазар и износители в цял свят. За повече информация, може да разгледате и фирмения сайт на завода http://rain.it/welcome.


Ние от orex.bg, като работещ съвременен онлайн магазин, сме извършили успешни доставки на нашите продукти във всички 28 области в България:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, София област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен и Ямбол.
Освен във всички областни градове сме доставяли бързо и безпроблемно, и до много други по-малки градове и села в цяла България.


Производител: Rain - Италия
Материал: Подсилена пластмаса
Монтаж на програматора: Вътрешен
Програми: 2 броя
Управлявани станции (зони): 4 броя
Едновременно управлявани соленоиди (клапани): 1 брой
Максимум брой стартирания на станция (зона): 1 брой
Напрежение входящо: 220V/50Hz
Напрежение изходящо: 24V, 1.0А
Управление на микропроцесорен датчик: Да
Сезонна икономична настройка: Да
Защитено съхранение на настройките: Да
Електронно отчитане на късо съединение: Не
Функция за проблем с окабеляване: Не
Функция за тестване на системата: Не
В съответствие със стандарт за качество: ISO 9001:2008
Гаранция: 2 години

  • Важно е, че програматорът трябва да се инсталира на закрито и сухо място, защото при разваляне на устройството в следствие на влага или други лоши метеорологични условия, гаранцията е невалидна;
  • Консултирайте се със специалист при монтажа, за да се направи професионална и надеждна инсталация;
  • При закупуването на какъвто и да е продукт, заинтересувайте се сертифициран ли е по БДС, други международни стандарти и т.н. Всеки допълнителен сертификат за качество или покрит стандарт, говори за един по-стабилен и сигурен във времето продукт.

Гаранция 2 години.

Гаранционният срок започва да тече от датата на закупуване на продукта.

Назад
whQrdY.png