0887 95 91 91

Самозалепваща изолационна лента - 50мм/3мм/15м

041199.jpg
041199.jpg

Самозалепваща изолационна лента - 50мм/3мм/15м

Производител: K-flex - Италия

Код: 041198

Тегло и обем с опаковка: 0.305 кг.; Д/Ш/В 24/24/5 см.

Наличност: Да, в наш склад

Срок за доставка: До 3 работни дни

Клубна цена

31,12 лв.

Количество

-+

цена:

3208 лв.
Купи сега

Сравни

Принтирай

Изпрати

Любими

Самозалепващата изолационна лента от микропореста гума (каучук) с марката K-flex - Италия, има широко приложение в строителството. Използва се при изолирането на свързващи фитинги в отоплителни, водопроводни, климатични, хладилни, газови, соларни и други инсталации. Висококачественият микропорест каучук, от който е изработена изолационната лента има множество полезни параметри. Притежава висока топлоустойчивост, ниска топлопроводимост, гъвкава и еластична е, не гние, не се разлага и не позволява развитието на микроорганизми. В допълнение към това много важно е, че тази микропореста гума не поддържа горене, самогаси се и не отделя капещи частици.

 

Съвети:

  • При поставяне на изолация във вкопана тръба във външна стена, поставете изолация на всички тръби незвисимо дали са за топъл или студен флуид, по този начин ще избегнете замръзване на флуида при ниски температури;
  • При закупуването на какъвто и да е продукт, заинтересувайте се сертифициран ли е по БДС, други международни стандарти и т.н. Всеки допълнителен сертификат за качество или покрит стандарт, говори за един по-стабилен и сигурен във времето продукт.

 

Информация за производителя:
Италианската компания K-Flex е основана 1989г. в Ронсейо, селище северно от Милано. Производството се развило много бързо в годините в съответствие с нуждите на световните пазари. Днес фирмата разполага с производствени цехове в Италия, Русия, Китай, Турция, САЩ, Индия, Малайзия, Дубай и Полша. Продуктите притежават сертификати отговарящи на високите европейски изисквания. За повече информация, може да разгледате и фирмения сайт на завода http://www.kflex.com/en/.

 

Ние от orex.bg, като работещ съвременен онлайн магазин, извършваме успешни доставки на нашите продукти във всички 28 области в България:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, София област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен и Ямбол.
Освен във всички областни градове сме доставяли бързо и безпроблемно, и до много други по-малки градове и села в цяла България.

Продукт Клубна цена Цена
  Самозалепваща изолационна лента - 50мм/3мм/15м 31,12 лв. 32,08 лв.

Клубна цена: 31,12 лв.

Цена: 32,08 лв.  • При поставяне на изолация във вкопана тръба във външна стена, поставете изолация на всички тръби незвисимо дали са за топъл или студен флуид, по този начин ще избегнете замръзване на флуида при ниски температури;
  • При закупуването на какъвто и да е продукт, заинтересувайте се сертифициран ли е по БДС, други международни стандарти и т.н. Всеки допълнителен сертификат за качество или покрит стандарт, говори за един по-стабилен и сигурен във времето продукт.

Гаранция 2 години.

Гаранционният срок започва да тече от датата на закупуване на продукта.

Назад