0887 95 91 91

Сферичен кран ъглов с филтър 1/2''х3/4'' - без розетка

191053.jpg
191053.jpg 191053v01.jpg 191051v02.jpg 191051v03.jpg 191051v04.jpg

Сферичен кран ъглов с филтър 1/2''х3/4'' - без розетка

Производител: Fornara - Италия

Код: 191053

Тегло и обем с опаковка: 0.135 кг.; Д/Ш/В 7/5/3 см.

Наличност: Да, в наш склад

Срок за доставка: До 3 работни дни

Клубна цена

8,13 лв.

Количество

-+

цена:

884 лв.
Купи сега

Сравни

Принтирай

Изпрати

Любими

Ъглов сферичен месингов кран с филтър на италианския производител Fornara. Сферичния спирателен кран се характеризира с това, че спира и пуска флуид посредством метална полусфера уплътнена със силикон. При този кран входа и изхода са разположени под прав ъгъл. Специфичното за този модел е, че има вграден филтър, който задържа едрите частици и има възможност да се развие, и почисти ръчно. Най-често се използва при излизане на водопровод от стената при свързване с тоалетно казанче, смесители, перални и миялни машини, и други подобни.

 

Информация за производителя:
Fornara Spa е компания от северна Италия и е основана през 1979 година. Компанията е специализирана в производството на арматура за секторите водопровод, отопление и газ. Фирмата е сертифицарана по ISO и следи стриктно за качеството на продуктите си, като всички те са произведени изцяло в Италия. Високото качество на продукцията е приоритет за компанията, като всеки един завършен продукт се тества преди да се пакетира. Поради всичко това Fornara изнася своя продукция в цяла Европа. За повече информация, може да разгледате и фирмения сайт на завода http://www.fornaraspa.com/default.htm.

 

Ние от orex.bg, като работещ съвременен онлайн магазин, извършваме успешни доставки на нашите продукти във всички 28 области в България:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, София област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен и Ямбол.
Освен във всички областни градове сме доставяли бързо и безпроблемно, и до много други по-малки градове и села в цяла България.
Гаранция 2 години.

Гаранционният срок започва да тече от датата на закупуване на продукта.

Назад