0887 95 91 91

Сферична канела с холендър HEAVY 3/4''

190341.jpg
190341.jpg 190341v01.jpg

Сферична канела с холендър HEAVY 3/4''

Производител: A.P.M. - Италия

Код: 190341

Тегло и обем с опаковка: 0.36 кг.; Д/Ш/В 13/11/4 см.

Наличност: Да, в наш склад

Срок за доставка: До 3 работни дни

Клубна цена

23,48 лв.

Количество

-+

цена:

2552 лв.
Купи сега

Сравни

Принтирай

Изпрати

Любими

Висококачествен месингов сферичен спирателен кран HEAVY с холендър. Сферичния спирателен кран се характеризира с това, че спира и пуска флуид посредством метална полусфера уплътнена със селикон. Този модел е с щуцер, който се развива при нужда. Главната употреба на щуцера е, че на него се нахлузва градински маркуч. Кранът подсилен с надежна ръкохватка и е подходящ за външен монтаж в двор, градина и други подобни.

 

Съвети:

  • При външен монтаж, зимно време зазимявайте (обезводнете) кранът, за да не се пръсне корпусът му при заледяване.

 

Информация за производителя:
APM s.r.l. е компания от Гатико, северна Италия. Тя е производител на широка гама арматура за санитарни и специфични цели. Портфолиото от продукти е много широко, като всички те са покрили всички необходими стандарти за качество. Фирмата редовно прави тестове и покрива европейските регулации в сектора относно качеството на продукцията, тъй като стоката й се изнася в цяла Европа. Произвеждат се модерни и иновативни продукти, според нуждите на взискателния световен пазар. За повече информация, може да разгледате и фирмения сайт на завода http://www.apm.cc/en/.

 

Ние от orex.bg, като работещ съвременен онлайн магазин, извършваме успешни доставки на нашите продукти във всички 28 области в България:
Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, София област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен и Ямбол.
Освен във всички областни градове сме доставяли бързо и безпроблемно, и до много други по-малки градове и села в цяла България.

Продукт Клубна цена Цена
  Сферична канела с холендър HEAVY 1/2'' 16,78 лв. 18,24 лв.
  Сферична канела с холендър HEAVY 3/4'' 23,48 лв. 25,52 лв.

Клубна цена: 16,78 лв.

Цена: 18,24 лв.

Клубна цена: 23,48 лв.

Цена: 25,52 лв.  • При външен монтаж, зимно време зазимявайте (обезводнете) кранът, за да не се пръсне корпусът му при заледяване.

Гаранция 2 години.

Гаранционният срок започва да тече от датата на закупуване на продукта.

Назад