0887 95 91 91

Затварящ механизъм с ръкохватка ELI за проточни бойлери ЮНГА

010541.jpg
010541.jpg 010541v01.jpg

Затварящ механизъм с ръкохватка ELI за проточни бойлери ЮНГА

Производител: EU - Европейски съюз

Код: 010541

Наличност: Да, в наш склад

Срок за доставка: До 3 работни дни

Клубна цена

5,19 лв.

Количество

-+

цена:

558 лв.
Купи сега

Сравни

Принтирай

Изпрати

Любими

Затварящият механизъм се предлага в комплект с ръкохватка ELI ие предназначен за монтаж върху смесителни батерии за проточни бойлери тип ЮНГА.

 

Механизмът за затваряне е изработен от месинг а включената към него ръкохватка е хромиарана. Осигурява плавно пускане, спиране и регулиране потока на течащата вода. Предлаганият продукт е наличен с ръкохватка със индикатор в син или червен цвят – за студена или топла вода. Затварящите механизми от този тип могат да бъдат монтирани върху смесителните батерии на различни видове проточни бойлери. 



Внимание: При поръчка на този продукт, моля посочете цветът на индикатора за вода в полето "Бележка за поръчката" . В случай, че сте поръчали два или повече продукта изискващи допълнително уточнение, моля използвайте наименованието на продукта или неговият кратък код за да посочите вашите предпочитания.


Производител: EU - Европейски съюз
Материал: Месинг, хром
Специфика: С хромирана ръкохватка
Размер (Габарити) Дълбочина/ Ширина/ Височина: 7/7/7см
Тегло: 0.15кг
В съответствие със стандарт за качество: ISO 9001:2008

  • При закупуването на каквито и да е продукти, заинтересувайте се сертифицирани ли са по БДС, други международни стандарти и т.н. Всеки допълнителен сертификат за качество или покрит стандарт, говори за един по-стабилен и сигурен във времето продукт.
  • При почистване на продукти с хромирано покритие, използвайте препарати които не са на основата на солна киселина, тъй като те могат да нарушат целостта на покритието и по този начин драстично да намалите експлоатационният срок на продукта и неговата гаранция.

Гаранция 2 години.

Гаранционният срок започва да тече от датата на закупуване на продукта.

Назад